Schleich FILM Nuray med Raven Munyn 70586

Schleich FILM Nuray med Raven Munyn 70586


Pris
73 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A270399

EAN: 4055744031656

Schleich FILM Nuray med Raven Munyn 70586
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den magiske og mystiske skyggeelf Nuray er en prinsesse af skyggeelverne og en af ??disse stjerner fra bayala-filmen. Hun lever i den mystiske verden af ??skyggeelverne og elsker at have Munyn, den mesterlige ravn fra hendes tante med sig. Selvom hun hører til Shadow Elves-stammen, har hun forbindelser til Sun Elves. Når alt kommer til alt er hendes bedste ven og stedsøster Surah en solelv. Og selvom hun ved første øjekast kan virke endnu mere ubeskrivelig og mystisk end andre alver, er hun i virkeligheden ikke ond, men meget flot. Schleich ® -figurerne er alle modelleret med detaljerede detaljer og står for pædagogisk værdifuld spil.

Produktdetaljer:
  • Temaerens verden: bayala
  • Dimensioner: 9,1 x 6,6 x 18 cm (B x D x H)
  • Alder: fra 3 år
agtelse
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Vores Topsellers

Schleich FILM Nuray med Raven Munyn 70586
73 kr