Schleich FILM Marween med nougat og piuh 70581
-14%
Vejl. pris¹
126 kr
Pris
108 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
18 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A270392

EAN: 4055744030130

Schleich FILM Marween med nougat og piuh 70581
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den frække, rødhårede solelv Marween er en af ??disse stjerner fra bayala-filmen. Hun er en meget munter alv. Hun elsker at danse og synge, er varm og morsom og har et meget specielt forhold til dyr. Selvom hun er lidt ensom, kan de godt lide de andre alver. Bag den vittige facade ligger der imidlertid en tankevækkende karakter. I dette sæt har hun sin søde vaskebjørn Piuh og den nyudklækkede drage Nugur med sig. Schleich ® -figurerne er alle modelleret i detaljer og står for pædagogisk værdifuld leg.

Produktdetaljer:
  • Temaernes verden: bayala
  • Dimensioner: 15,5 x 8,2 x 18 cm (B x D x H)
  • Alder: fra 3 år
agtelse
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Fare for kvælning!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Schleich FILM Marween med nougat og piuh 70581
5
7 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 7
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Schleich FILM Marween med nougat og piuh 70581
Schleich FILM Marween med nougat og piuh 70581
Vejl. pris¹ 126 kr
108 kr