EKSTRA ADVENTSRABAT!
EKSTRA ADVENTSRABAT!
Rabat:
Op til 300 kr.
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
Schleich Dartmoor-hoppe 13873
p.t. udsolgt

Schleich Dartmoor-hoppe 13873

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr
69 kr
65 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A227806

Schleich Dartmoor-hoppe 13873
Dartmoor-ponyen stammer fra det sydvestlige Englands mose- og hedelandskaber. Det er en særdeles robust pony med sikre fødder. Tidligere blev den brugt som arbejdshest, der måtte trække tunge vogne i jernminerne. På grund af sin venlige, pålidelige og rolige karakter er den i dag en yndet træk- og børnepony.

Værd at vide:
Dartmoor-ponyen er en af Englands ældste ponyracer.

Detaljer:
  • Tema: Horse Club
  • Mål: 11 x 3 x 7,9 cm
  • Alder: fra 3 år

OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.