SCHLEICH Clydesdale-vallak 13808
Variant:
  • SCHLEICH Clydesdale-vallak 13808
  • SCHLEICH Clydesdale-hoppe 13809
  • SCHLEICH Clydesdale-føl 13810

Pris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A165770

EAN: 4059433322445

SCHLEICH Clydesdale-vallak 13808
Med slående styrke og skønhed knejser Clydesdale-hesten med sine hvide ben. Som sin navnebror i Skotland er Clydesdale en trækhesterace, der kan trække læs, og som i dag ofte ses i parader. Denne hest blev før i tiden brugt til at trække tømmer i skovene og er i dag en velkendt maskot for forskellige drikkevarer. Clydesdale-hesten er kendt for at være velbygget og bliver mellem 160-170 cm høj, men er blevet mål helt op til 200 cm. Ved fødslen vejer føllet omkring 100 kg og tager omkring 2,5 kg på om dagen i de første måneder! For at ernære sit føl, så det bliver sundt og rask, producerer hoppen næsten 30 kg mælk om dagen. På trods af sin størrelse udviser denne race ynde og føjelighed.Værd at vide: En Clydesdale kan veje over et ton.

Detaljer:
• Produkt-art.-nr.: 13808
• Tema: FARM LIFE
• Alder: fra 3 år

Bemærk!
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: SCHLEICH Clydesdale-vallak 13808
5
35 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 33
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

SCHLEICH Clydesdale-vallak 13808
SCHLEICH Clydesdale-vallak 13808
67 kr