Erstatningsforslag til udsolgte artikler

SCHLEICH Clydesdale-føl 13810
p.t. udsolgt
45 kr
Pris
42 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A165775

EAN: 4005086138100

SCHLEICH Clydesdale-føl 13810
Med slående styrke og skønhed knejser Clydesdale-hesten med sine hvide ben. Som sin navnebror i Skotland er Clydesdale en trækhesterace, der kan trække læs, og som i dag ofte ses i parader. Denne hest blev før i tiden brugt til at trække tømmer i skovene og er i dag en velkendt maskot for forskellige drikkevarer. Clydesdale-hesten er kendt for at være velbygget og bliver mellem 160-170 cm høj, men er blevet mål helt op til 200 cm. Ved fødslen vejer føllet omkring 100 kg og tager omkring 2,5 kg på om dagen i de første måneder! For at ernære sit føl, så det bliver sundt og rask, producerer hoppen næsten 30 kg mælk om dagen. På trods af sin størrelse udviser denne race ynde og føjelighed.Værd at vide: En Clydesdale kan veje over et ton.

Detaljer:
• Produkt-art.-nr.: 13810
• Tema: FARM LIFE
• Alder: fra 3 år

Bemærk!
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Anmeldelser

Produktbedømmelser fra vores kunder - SCHLEICH Clydesdale-føl 13810
Gennemsnitlig produktbedømmelse:
2 Bedømmelse
 
2
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topseller