schleich ® Cheval de Selle Francais Foal 13957
NYHED

schleich ® Cheval de Selle Francais Foal 13957


Variant:
  • schleich ® Cheval de Selle Francais Mare 13955
  • schleich ® Cheval de Selle Francais hingst 13956
  • schleich ® Cheval de Selle Francais Foal 13957

Pris
45 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A377196

EAN: 4059433578736

schleich ® Cheval de Selle Francais Foal 13957
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Alder: fra 5 år
  • Hvem vil spille med mig? Det søde Cheval de Selle Francais-føl har ørerne spidse og er i godt humør og er på udkig efter legekammerater aden med store øjne.
  • Ligesom sine forældre har han springning i sit blod. Så den hopper lystigt hen over engen og strækker sin korte hale i vejret.
  • Han vil helt sikkert tage et stort spring med sine kraftige bagben og hoppe over et fældet træ. Hvem vil være med?
Dimensioner og vægt:
  • Emballagens mål (længde x bredde x højde): 10 x 2 x 8 cm.
  • Vægt: 0,03 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Vores Topsellers

schleich ® Cheval de Selle Francais Foal 13957
schleich ® Cheval de Selle Francais Foal 13957
45 kr