Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.
Schleich Bull Terrier, 13966

Pris
45 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A325384

EAN: 4059433490847

Schleich Bull Terrier, 13966
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Woof! Bullterrieren fra Schleich ® Farm World elsker alt, hvad der har med leg, sport og sjov at gøre. Og lyserøde pudebetræk. Den energi-gel aden e hund bruger normalt sine muskuløse bagben til at klare forhindringsbanen over terrassestolene. Eller til at befri biler, der sidder fast i quiltesumpen.

Hvem er det, der vufter så begejstret? Ah, selvfølgelig, bullterrieren fra Schleich ® Farm World . En sød hund, der ud over sin nuttede næse også har en forkærlighed for lyserøde pudebetræk. Den britiske hunderace har en kort, for det meste strittende pels og kan lide at gøre ... alt! Det vigtigste er masser af spil, sport og sjov. Bullterrieren elsker at løbe rundt om de nye havestole på de nye terrasse stole på forhindringsbaner. Det mest slående er det ægformede hoved og hundens mange muskler. Takket være sine stærke bagben kan den f.eks. skubbe ting utroligt godt og nemt: Det lykkedes ham endda engang at befri en bil, der sad fast i en sump.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 7,5 x 1,6 x 4,7 cm
  • Temaverden: Landbrug World
  • Alder: fra 3 år
Advarsel
Ikke egnet til børn under 3 år. Indeholder små dele, der kan sluges. Kvælningsfare!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Schleich Bull Terrier, 13966
5
176 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 160
 
4 stjerner
| 13
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Schleich Bull Terrier, 13966
Schleich Bull Terrier, 13966
45 kr