Schleich Border Collie 16840
Variant:
  • Schleich Border Collie 16840
  • Schleich engelsk cocker spaniel 13896

55 kr
Pris
39 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
16 kr-29%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A182792

EAN: 4055744007354

Schleich Border Collie 16840
Border Collier er passionerede hyrdehunde. Det bedste de ved, er at beskytte får. De er lydige, adrætte, intelligente og utrættelige – samtidig med, at de er meget yndefulde og ædle. Border Collier betragtes faktisk som de mest intelligente af alle hunde – selv foran schæferhunde og pudler. Border Collier er rigtige energibundter og elsker alle mentale og fysiske udfordringer. De fuldfører ofte opgaver hurtigere, end deres herrer kan finde på nye til dem. De kan endda lære at rulle bilruder ned, sjippe eller balancere et glas vand på deres næse. Det er ikke så underligt, at de tit vinder priser ved agility- og lydighedskonkurrencer. Desuden kan Border Collier forstå op til 1.000 ord – langt flere end et toårigt barn.Detaljer:
  • Tema: FARM LIFE
  • Alder: Fra 3 år.
Bemærk
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Anmeldelser

Produktbedømmelser fra vores kunder - Schleich Border Collie 16840
Gennemsnitlig produktbedømmelse:
1 Bedømmelse
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topseller

Schleich Border Collie 16840
55 kr
39 kr