❤ 10x så mange babypoints ❤
❤ 10x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
Schleich Bayala - Elv på vinget løve 70714

Schleich Bayala - Elv på vinget løve 70714


Pris
172 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien Schleich bayala

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A300150

EAN: 4059433327907

Schleich Bayala - Elv på vinget løve 70714
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Længe før alven ses på den bevingede løve, føler indbyggerne i bayala® sin magi, når hun yndefuldt svæver gennem luften.

Derfra vinker alven venligt til alle indbyggere. Den fulde lyserøde manke og de rigt dekorerede vinger af den hvide løve glitrer gyldent i sollyset. Sammen med alven flyver den magiske væsen forsigtigt over det store af bayalas farverige blomsterfelter. Når de ankommer der, bliver de mødt med nysgerrighed af de andre alfer. Styrken og modet i denne majestætiske magiske væsen er kendt i alferiget.

Produktdetaljer:
  • Temaverden: bayala®
  • Mål (længde x bredde x dybde): 19 x 8,2 x 15 cm
  • Indhold: 1x alf, 1x vinget løve
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed.
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Kvælningsfare!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Vores Topsellers

Schleich Bayala - Elv på vinget løve 70714
Schleich Bayala - Elv på vinget løve 70714
172 kr