SCHLEICH Batman vs. Superman - Batman 22526

SCHLEICH Batman vs. Superman - Batman 22526

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage.
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr

109 kr
63 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 46 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A165895

SCHLEICH Batman vs. Superman - Batman 22526
Batman er som en sort ridder fra det 21. århundrede i hans nye dragt. Han er den mørke helt, der kæmper med alle kræfter mod det onde i Gotham City. Batman er den mørke helt i Gotham City. Han kæmper med alle kræfter mod det onde, mod dem, der ønsker at ødelægge hans verden. Han er som en 21. århundrede sort ridder i sin nye superheltkostume. Det meste af tiden kæmper han alene mod sin ærkefjende Darkseid, men han kæmper også side om side med andre Justice League-superhelte, og han vil sikkert snart blive nødt til at konkurrere mod Superman. Har Batman en chance? Ingen ved det endnu.Værd at vide: Batman anvender kastestjerner, der har en form som en flagermus. De er meget effektive afstandsvåben.

Detaljer:
• Produkt-art.-nr.: 22526
• Tema: DC Comics™
• Alder: fra 3 år

Bemærk!
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Tilbehør

Pris
63 kr
Pris
83 kr
Pris
64 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.
SCHLEICH Batman vs. Superman - Batman 22526
109 kr
63 kr