SCHLEICH Appaloosa-føl 13862
75 kr
Pris
49 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
26 kr-35%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien Schleich Horse Club

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A227787

EAN: 4055744027895

SCHLEICH Appaloosa-føl 13862
Schleich fremstiller flotte figurer med mange realistiske detaljer. Appaloosaerne adskiller sig fra andre racer pga. de lyse og mørke klovstriber. Desuden har de såkaldte menneskeøjne, med en hvid ring omkring iris. Appaloosaer er rigtig lærenemme. Man kan fx lære dem at åbne en låge med munden eller at hente en genstand på opfordring.

Farven på en appaloosa-hest ændres med tiden.

Detaljer:
  • Tema: Horse Club
  • Mål: 9,4 x 2,4 x 8,5 cm
  • Alder: fra 3 år

OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: SCHLEICH Appaloosa-føl 13862
5
2 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hvad er eKomi?

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

SCHLEICH Appaloosa-føl 13862
SCHLEICH Appaloosa-føl 13862
75 kr
49 kr