Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Schleich Agustinia 15021
p.t. udsolgt

Pris
102 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produkter fra serien Schleich Dinosaurs

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A278782

EAN: 4059433029962

Schleich Agustinia 15021
Denne tekst er blevet oversat automatisk.

Agustinia ser så unik ud på grund af sine lange, smalle rygsøjler, at den ikke kan forveksles med nogen anden dinosaur. Det havde også usædvanligt udseende, ossificerede hudplader overalt. Som en ufarlig planteæder havde han sandsynligvis brug for rygsøjler og plader for at beskytte ham mod andre kødædende dinosaurier. Uanset hvad er Agustinia of Schleich ® -dinosaurerne klar til at forsvare sig!

Værd at vide
Indtil videre er der kun fundet en enkelt, ufuldstændig fossil af Agustinia.

produktoplysninger:
  • Temaverden: Dinosaurer
  • Dimensioner (LxBxH): 32,9 cm x 8,7 cm x 9,5 cm
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Schleich

Schleich – Spændende eventyr for store og små børn

Gennem mange år har Schleich designet farverige dyr og mystiske skabeninger, som begejstrer store og små børn over hele verden. Schleichs filosofi er, at give børn spændende og pædadogisk værdifulde legekoncepter, der fremmer deres kreativitet og fantasi i en tidelig alder. Schleichs bredde produktsortiment byder ikke kun på dyr fra vores verden, såsom hvaler, katte, giraffer og bjørne, men også på imaginære skabninger, såsom alfer, enhjørninger og feer. Schleichs produkter er præget af enestående detaljer, et farverigt design og den højeste kvalitet. Endvidere lægger Schleich stor vægt på at opfylde den bedste standard indenfor kvalitetssikring, design og materialer.

Vores Topsellers