Sangenic tec Blespand Basic

Sangenic tec Blespand Basic

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr

415 kr
349 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 66 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A179451

Sangenic tec Blespand Basic
Ud over en pakke refiller som allerede følger med blespanden, er der tilføjet 3 ekstra pakker refiller. Disse refiller passer perfekt ind i Twister Basen, som sikrer at du altid kan smide bleerne væk i en ideel højde, der sikre at du kan holde dit barn komfotabelt i den ene arm, mens du kassere bleen. Sålede er dit pusleområde indrettet praktisk fra begyndelsen.

Produktdetaljer:
  • Sætttet består af: Sangenic Tec Blespand Basic - Blespand inkl. Refil-pakke, 3 ekstra Refil-pakker og Twister Base
  • Grundlæggende udstyr for et velorganiseret pusleområde
  • Få et komfortabelt bleskifte med Sangenic Tec Blespands-system plus 3 pakker refiller og en praktisk Twister Base
  • Brugte bleer bliver forseglet hver især med Sangenic Tec bleindpaknins-systemet, der indpakker bleerne i en antibakteriel film.
  • Sikrer den bedste hygiejne og holder hjemmet lugt frit

Tilbehør

Pris
204 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Sangenic

Sangenic – Hygiejnisk affaldssystem til bleer

På pinkorblue.dk kan du nu finde det innovative affaldssystem Sangenic fra Tommee Tippee. Sangenic sikrer en komfortabel og hygiejnisk blehåndtering. Blespandene ”Ble-Twister”, ”MK4”, ”Simplee”, ”Basic” m.m. er nemme at betjene og holder puslepladsen dejlig ren samt lugtfri. Systemet kan rumme op til flere bleer på én gang, således at du kan bruge din kostbare tid samme med din baby, fremfor at tømme blespanden. Hver ble forsegles efter brug enkeltvis i flere lag af folie, hvilket giver en optimal bakteriehæmmende lugtbeskyttelse. Den antibakterielle plastfolie dræber 99% af bakterierne og kan ligeledes købes som refill-kassetter på pinkorblue.dk.

Sangenic Blespand – En stor hjælp til hverdagen

Sangenic står for kvalitet, effektivitet og funktionalitet. Blespandende gør pusleperioden og dermed bleskiftningen mere komfortabel og er et praktisk redskab til enhver børnefamilie. Sangenic har fremstillet adskillige kvalitetsbevidste modeller, herunder ”Ble-Twister” og ”MK4” samt ”Simplee”, som skubber bleen automatisk ned i spanden takket være et hygiejnisk og advanceret easy-push låg. Bleen omsluttes i flere lag plastikfolie inden den lander i spanden og hæmmer dermed dannelsen af en ubehagelig lugt mere effektivt end traditionelle blespande.

Sangenic refill-kassetter - Hygiejne uden kompromis

Det praktiske Sangenic affaldssystem er udstyret med en rulle af plastikfolie, som omslutter bleen hygiejnisk i flere lag efter brug. De praktiske refill-kassetter af plastikfolie gør det muligt at benytte blespandende fra fødslen til pottetræningen.
Sangenic tec Blespand Basic
415 kr
349 kr