Sanetta Pyjama-skjorte beige
Bæredygtig
Variant:
  • Sanetta Pyjama-skjorte beige
  • Sanetta Pyjama-skjorte beige

Pris
119 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A30893100000002

EAN: 4060972505985

Sanetta Pyjama-skjorte beige
Sanetta Quality - af tradition godt for dit barn.

Den legende og behagelige pyjamatrøje fra Sanetta sørger for en afslappet søvn hver nat, og den 100% økologiske bomuld sikrer optimal bærekomfort. Buen er udstyret med en trykknap, der gør det nemt at tage din favorit på og tage af.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Kan vaskes op til 60 ° C
  • Ökotex Standard 100

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
97 kr

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Sanetta Pyjama-skjorte beige
4.5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Sanetta Pyjama-skjorte beige
Sanetta Pyjama-skjorte beige
119 kr