Sanetta Pure skjorte pink
Bæredygtig
Sanetta Pure skjorte pink
Størrelsesguide
Variant:
  • Sanetta skjorte beige
  • Sanetta Pure skjorte pink

171 kr
Pris
160 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A326670

Sanetta Pure skjorte pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sanetta Kvalitet fra tradition god til dit barn!

Smuk langærmet skjorte i pink med et kreativt motiv Print . Fremstillet i en behagelig blød velour Single kvalitet af 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld. Trykknappen på skulderen gør det nemt at tage den af og på.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100 % økologisk bomuld
  • Kan vaskes ved op til 60 °C
  • Tørretumbler-resistent

Tilbehør

Pris
139 kr

Bæredygtighed

GOTS - Global Organic Content Standard

Global Organic Textile Standard er en af de førende standarder indenfor tekstilindustrien med hensyn til økologisk og socialt ansvar. Produkter, der er certificeret med GOTS-seglet, er til mindst 70% lavet af biologisk dyrket materiale. For produkter med tilføjelsen "organic" er andelen mindst 95 %. Standarden tager højde for hele forsyningskæden af tekstiler og garanterer, at produkterne er fremstillet under faire forhold.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Sanetta Pure skjorte pink
Sanetta Pure skjorte pink
171 kr
160 kr