Sanetta Boys Shorts grå melange

Sanetta Boys Shorts grå melange


Størrelsesguide

76 kr
Pris
75 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A231910

Sanetta Boys Shorts grå melange
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sanetta kvalitet fra tradition god til dit barn!

For eventyrlystne drenge er denne Shorts lige noget for dig. Bukserne er fremstillet af en behagelig blød elastisk Single jerseykvalitet, der føles skønt mod huden og sikrer en perfekt pasform. Det trendy melange-look fremhæver det fantastiske Allover print på bedste vis. Den farvekontrasterende elastiske linning er super behagelig og sikrer maksimal bærekomfort. Den orange farvede paspolering under linningen giver Shorts sit særlige look.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 95% Cotton 5% spandex
  • Kan vaskes op til 40 °C
  • Tørretumbler-resistent
  • Oeko-Tex® Standard 100

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Sanetta Boys Shorts grå melange
Sanetta Boys Shorts grå melange
76 kr
75 kr