Erstatningsforslag til udsolgte produkter

SALT AND PEPPER  Girls Sweatshirt Mon Amie cat paradise pink
p.t. udsolgt

SALT AND PEPPER Girls Sweatshirt Mon Amie cat paradise pink


Størrelsesguide Efterspørg størrelsen

127 kr
Pris
125 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A249121

SALT AND PEPPER Girls Sweatshirt Mon Amie cat paradise pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den nye kollektion fra Salt and Pepper er her!
Den erfarne børnemode design er fra Salt and Pepper Nu præsenterer vi med masser af kærlighed alt det, der gør de små og deres forældre glade.

Denne søde sweatshirt vil glæde små dyreelskere med sin farverige, applikerede kat. Kuglerne og de små detaljer er broderet, og glitrende rhinsten fuldender det søde look. På grund af en lille boksplet på ryggen falder skjorten meget blødt. Dette giver skjorten et legende sving. De matchende trykknapper i skulderområdet gør det nemt at tage den af og på.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 75% bomuld, 20% polyester, 5% elastan
  • kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers