❤ 10 x så mange babypoints ❤
❤ 10 x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
s. Oliver Sweatpants mørkeblå

s. Oliver Sweatpants mørkeblå


Størrelsesguide

Pris
119 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A288640

s. Oliver Sweatpants mørkeblå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
For alle forældre, der er på udkig efter en koselig blød komfort til deres baby i de første uger af hans eller hendes liv, tilbyder vi et stort udvalg af hudvenlig babymode fra s. Oliven r.
s. Oliven r Babymode inspirerer med vidunderligt blød, koselig komfort lavet af naturligt ren bomuld og har alt det, som små opdagelsesrejsende har brug for til deres daglige eventyr.

Moderne sweatpants med farvede, kontrasterende bånd på siderne af bukserne. Et elastisk linning og et løbebånd giver god pasform.

produktdetaljer:
  • Materiale: 95% bomuld, 5% elastan
  • Vaskbar op til 30 ° C
  • Ikke egnet til tørretumbler

Tilbehør

Pris
104 kr
Pris
194 kr
Pris
104 kr
Pris
172 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

s. Oliver Sweatpants mørkeblå
119 kr