s. Oliver Langærmet skjorte hvid
Størrelsesguide

Pris
119 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A31182100000003

EAN: 4065206829684

s. Oliver Langærmet skjorte hvid
For alle forældre, der er på udkig efter blød, behagelig bærekomfort til deres baby i de første uger af livet i et børnevenligt design, tilbyder vi et bredt udvalg med den hudvenlige babymode fra s. Olive r Olive r Babymode inspirerer med vidunderligt blød kælkomfort lavet af naturligt ren bomuld og holder alt klar, som små verdensopdagere har brug for til deres daglige eventyr.

Moderigtig langærmet skjorte med søde flæser og den nederste del i en smukt stribet look. Trykknapper på skuldrene gør det let at tage på og tage af.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vaskbar op til 40 ° C

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
193 kr
Pris
119 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

s. Oliver Langærmet skjorte hvid
s. Oliver Langærmet skjorte hvid
119 kr