s. Oliver kjole hvid
Størrelsesguide

Pris
268 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A285095

s. Oliver kjole hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
For alle forældre, der er på udkig efter en koselig blød komfort til deres baby i de første uger af hans eller hendes liv, tilbyder vi et stort udvalg af hudvenlig babymode fra s. Oliven r.
s. Oliven r Baby mode inspirerer med vidunderligt blød koset komfort lavet af naturligt ren bomuld og har alt klar til, at små verdensopdagere kan bruge til deres daglige eventyr.

Fashionable blonder kjole med en sød applikation i frontområdet og en bomuld foring. En lynlås i bagområdet gør det lettere at tage på og tage af.

produktdetaljer:
  • Materiale: 92% polyamid, 8% elastan dækning: 100% polyamid for: 100% bomuld
  • Vaskbar op til 30 ° C
  • Ikke egnet til tørretumbler

Tilbehør

Pris
90 kr
Pris
90 kr
Pris
149 kr
Pris
119 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

s. Oliver kjole hvid
268 kr