s. Oliver Jakke khaki / oliven
Størrelsesguide

Pris
297 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A309302

s. Oliver Jakke khaki / oliven
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
For alle forældre, der er på udkig efter blød, behagelig bærekomfort til deres baby i de første uger af livet i et børnevenligt design, tilbyder vi et stort udvalg med den hudvenlige babymode fra s. Olive r. s. Olive r Baby mode inspirerer med vidunderlig blød, behagelig komfort lavet af naturlig ren bomuld og holder alt klar, som små verdensopdagere har brug for til deres daglige eventyr.

Moderigtig quiltet jakke til overgangen med en let polstring, to patchlommer og lynlås i fuld længde med hagesikring.

Produktdetaljer:
  • Materiale: skal: 100% polyesterfor: 100% polyesterpåfyldning: 100% polyestermanchet / krave: 95% polyester, 5% elastan.
  • Kan vaskes op til 30 ° C

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
104 kr
Pris
193 kr
Pris
74 kr
Pris
104 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

s. Oliver Jakke khaki / oliven
s. Oliver Jakke khaki / oliven
297 kr