❀ Personalerabat: Spar 10% ❀
❀ Personalerabat: Spar 10% ❀
Kopiér koden
FLR19930
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
s. Oliver af Alvi Sovepose - Thermo, Fox
Størrelsesguide
Variant:
 • s. Oliver af Alvi Sovepose - Thermo, Fox
 • s.Oliver by Alvi Kuglesovepose-Mäxchen - Termo Happy Cloud hvid eksklusiv
 • s. Oliver fra Alvi ® kugle sovepose fe - Thermo, Shooting Star

Pris
323 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien Alvi Fuchs

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A286388

s. Oliver af Alvi Sovepose - Thermo, Fox
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Wie Alvi ® s. Olive r står for de højeste kvalitetsstandarder, kærlig valg af materiale, omhyggelig behandling og en sikker følelse af trends. Efter det sidste års succesfulde samarbejde fortsætter det nu.

Denne koselige termiske sovepose med smuk Print er lys og holder vidunderligt varmt.

produktdetaljer:
 • Vintersovepose
 • En masse rompingsfrihed på grund af speciel pæreform
 • Lang sikkerheds lynlås - letter nattens bleeble skift
 • Komfortabel bageste del uden forstyrrende sømme - til stille søvn
 • Polstret klap i enden af ??lynlåsen beskytter mod kvæstelser
 • Dobbelt lag, lavet af en blød bomuldstrøje
 • Fyldt med polyestervattning
 • Öko-Tex Standard 100
materiale:
 • 95% bomuld, 5% polyester
 • Påfyldning: 100% polyester
Vedligeholdelsesinstruktioner:
 • Vaskbar ved 60 ° C
 • Egnet til tørrer, termisk reduceret
Hvilken størrelse er den rigtige?
Kropslængde - hovedlængde + 10 cm.
Hvis din lille elskede ligger mellem 2 størrelser, t han regel er altid: vokse ud, ikke vokse ind. I dette tilfælde skal du vælge den lille størrelse, ellers kan halsudskæringen være for stor.

Hvad har babyen på under soveposen?
Med TOG-værdier for det optimale soveklima.
Den rigtige temperatur i babysengen er ikke kun vigtig, men rejser også spørgsmål til forældrene om det rigtige tøj: Er soveposen nok eller gør det nuværende rum temperatur gør det nødvendigt med ekstra sovebeklædning?
Denne TOG-værdi-tabel giver klarhed. TOG-værdien kan bruges til at bestemme tekstilens varmeledningsevne. Generelt set, jo højere TOG-værdi, jo varmere vil soveposen forblive. Med denne oversigt ved forældrene nøjagtigt, hvilke kombinationer af Alvi ® sovepose og tøj giver din baby et optimalt soveklima - for en sikker og afslappende babysøvn.

"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: s. Oliver af Alvi Sovepose - Thermo, Fox
4.4
9 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hvad er eKomi?

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Inholdet hentes ...
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers

s. Oliver af Alvi Sovepose - Thermo, Fox
s. Oliver af Alvi Sovepose - Thermo, Fox
323 kr