s. Oliver af Alvi Sovepose - Thermo, Dreaming
s. Oliver af Alvi Sovepose - Thermo, Dreaming
Størrelsesguide
Variant:
 • s.Oliver Alvi Sovepose Mäxchen Thermo Vaskebjørn marine 70-110 cm
 • s.Oliver by Alvi Kuglesovepose-Mäxchen - Termo, Konfetti
 • s. Oliver af Alvi Sovepose - Thermo, Dreaming

363 kr
Pris
273 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
90 kr-25%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A286387

s. Oliver af Alvi Sovepose - Thermo, Dreaming
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Wie Alvi ® s. Olive r står for de højeste kvalitetsstandarder, kærlig valg af materiale, omhyggelig behandling og en sikker følelse af trends. Efter det succesrige samarbejde de seneste år fortsætter det nu.

Denne koselige termiske sovepose med smuk Print er lys og holder vidunderligt varmt.

produktdetaljer:
 • Vintersovepose
 • En masse roterende frihed på grund af speciel pæreform
 • Lang sikkerheds lynlås - letter skift om natten
 • Komfortabel bagdel uden forstyrrende sømme - til stille søvn
 • Polstret klap i enden af ??lynlåsen beskytter mod kvæstelser
 • Dobbelt lag, lavet af en blød bomuldstrøje
 • Fyldt med polyester vattning
 • Oeko-Tex Standard 100
materiale:
 • 95% bomuld, 5% polyester
 • Påfyldning: 100% polyester
Vedligeholdelsesinstruktioner:
 • Vaskbar ved 60 ° C
 • Egnet til tørretumblere, termisk reduceret
Hvilken størrelse er den rigtige?
Kropslængde - hovedlængde + 10 cm.
Hvis din lille skat er mellem 2 størrelser, er reglen altid: vokse ud, ikke vokse ind. I dette tilfælde er det bedre at vælge den lille størrelse, ellers kan halsudskæringen være for stor.

Hvad har babyen på under soveposen?
Med TOG-værdier for det optimale soveklima.
Den rigtige temperatur i babysengen er ikke kun vigtig, men rejser også spørgsmål til forældrene om det rigtige tøj: Er soveposen nok eller gør det nuværende rum temperatur gør det nødvendigt med ekstra sovebeklædning?
Denne TOG-værdi-tabel giver klarhed. TOG-værdien kan bruges til at bestemme den termiske ledningsevne for tekstiler. Generelt set, jo højere TOG-værdi, jo varmere vil soveposen forblive. Med denne oversigt ved forældrene nøjagtigt, hvilke kombinationer af Alvi ® sovepose og tøj der giver din baby et optimalt soveklima - for en sikker og afslappende babysøvn.

"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: s. Oliver af Alvi Sovepose - Thermo, Dreaming
4.7
161 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 124
 
4 stjerner
| 24
 
3 stjerner
| 9
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

s. Oliver af Alvi Sovepose - Thermo, Dreaming
s. Oliver af Alvi Sovepose - Thermo, Dreaming
363 kr
273 kr