s. Oliven r af Alvi © sygepleje Mellempude med d'kning Shooting Star

s. Oliven r af Alvi © sygepleje Mellempude med d'kning Shooting Star


Variant:
 • s. Oliven r af Alvi © sygepleje Mellempude med d'kning Shooting Star
 • Alvi ® Ammepude med betræk Medium mosaik
 • Alvi ® Ammepude med betræk Medium Little Stars
 • Alvi ® ammepude Medium med betræk Aqua Dot
 • Alvi ® ammepude Medium med betræk Jersey Heart s Navy

Pris
295 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien Alvi Shooting Star

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A285967

EAN: 4010395762458

s. Oliven r af Alvi © sygepleje Mellempude med d'kning Shooting Star
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det praktiske sygepudebetr'k med den matchende dækning giver den bedste ammekomfort til mor og stald. Denne ammepude har den perfekte st ›rrelse. Det lindrer mors arme og skuldre og forstå ›babyer ryg under amning. Ammepuden er sikker og stabil p † grund af den faste fyldning. Et specielt h ›jt lys er, at puden er lydl› s. Det imponerer med sin hurtige h † ndtering. Denne ammepude kan bruges som et hj'lpemiddel til babyers f ›rste fors› gp † ved sidde.

Produktdetaljer
 • Farve: gr †
 • materiale: 92% polyester, 8% bomuld
 • Materialeudfyldning: 100 % polyester
 • Materiale omslag: 100% bomuld
 • M † l: 58 x 49 x 18 cm
 • ydre radius: ca. 150 cm
Vedligeholdelsesinstruktioner:
 • D'k, der kan vaskes til 60 ø C
 • Velegnet til t ›rretumblere, termisk reduceret

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Vores Topsellers

s. Oliven r af Alvi © sygepleje Mellempude med d'kning Shooting Star
s. Oliven r af Alvi © sygepleje Mellempude med d'kning Shooting Star
295 kr