s. Olive r Drenge Longlseeve mørkerød

s. Olive r Drenge Longlseeve mørkerød


Størrelsesguide

Pris
72 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A187136

s. Olive r Drenge Longlseeve mørkerød
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Til alle forældre, der er på udkig efter nuttet og blødt tøj til deres baby i de første uger af livet i en børnevenlig Design , tilbyder vi et stort udvalg af hudvenlig babymode fra S. Olive r. S. Olive r Baby mode inspirerer med vidunderlig blød nuttet komfort lavet af naturlig ren bomuld og har alt det, som små verdensopdagere har brug for til deres daglige eventyr.

Moderigtig langærmet skjorte i bomuld med et sjovt Print motiv på forsiden og trykknapper på skulderen, så den er nem at tage af og på.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • kan vaskes op til 30 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

s. Olive r Drenge Longlseeve mørkerød
s. Olive r Drenge Longlseeve mørkerød
72 kr