s. OLIVE R Drenge langærmet green melange

s. OLIVE R Drenge langærmet green melange


Størrelsesguide

75 kr
Pris
73 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A169682

s. OLIVE R Drenge langærmet green melange
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
LONGSLEEVE

Til alle forældre, der leder efter nuttet og blødt tøj til deres baby i de første uger af livet i den børnevenlige Design , tilbyder vi et stort udvalg med hudvenlig babymode fra S. Olive r. S. Olive r Baby mode inspirerer med vidunderlig blød nuttet komfort lavet af naturlig ren bomuld og har alt det, som små verdensopdagere har brug for til deres daglige eventyr.

Moderigtig langærmet skjorte i bomuld med applikation, brystlomme foran og et cool Print motiv bagpå. Et knappanel foran gør det nemt at tage den af og på.

Produktdetaljer:
 • Materiale: 100% bomuld
 • kan vaskes op til 40°C

 • Sponsoreret

  product_detail_ad

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Vores Topsellers

  s. OLIVE R Drenge langærmet green melange
  s. OLIVE R Drenge langærmet green melange
  75 kr
  73 kr