s. Olive r Drenge langærmet blå
Størrelsesguide
Variant:
  • s. Olive r Drenge langærmet blå
  • s. Olive r Drenge Longsleeve turkis

Pris
89 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A206025

s. Olive r Drenge langærmet blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Til alle forældre, der leder efter nuttet og blødt tøj til deres baby i de første uger af livet i den børnevenlige Design , tilbyder vi et stort udvalg med hudvenlig babymode fra s. Olive r . s. Olive r Baby mode inspirerer med vidunderlig blød nuttet komfort lavet af naturligt ren bomuld og indeholder alt det, som små verdensopdagere har brug for til deres daglige eventyr.

Moderigtig langærmet skjorte i bomuld med et sjovt dyr Print på fronten. Trykknapper på skulderen gør det nemt at tage den af og på.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Kan vaskes op til 30°C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

s. Olive r Drenge langærmet blå
s. Olive r Drenge langærmet blå
89 kr