❤ 10 x så mange babypoints ❤
❤ 10 x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Rotho Wash Bella bassin Bambina fanatastic mauve
p.t. udsolgt
Variant:

Pris
56 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produkter fra serien Rotho Babydesign Bella Bambina

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A264877

EAN: 4250226044173

Rotho Wash Bella bassin Bambina fanatastic mauve
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Vaskeskålen fra Rotho Baby-design tilbyder et praktisk, ressourcebesparende alternativ til pleje af delikat og følsom baby- og børneskind uden tvivlsomme kemikalier. Det overbeviser ved høj funktionalitet og komfort takket være de ergonomiske design-to-kammer s og en nyttig hylde til sæbe, svamp eller vaskeklude. Produktionen af ??højkvalitetsmateriale, der er testet for kemisk ufarlighed, garanterer også lang holdbarhed.
Så du har alt inden for rækkevidde og klar inden og under vikling, kan hvert kammer fyldes med sæbevand og klart vand. Så du er ikke bundet til vasken, når du skifter bleer og kan placere vaskeskålen direkte ved siden af ??skiftbordet.
Vaskeskålen kan kombineres med den matchende børnebadekollektion fra Rotho Baby-design kan kombineres, for eksempel med bleespanden eller den vandafvisende skiftemåtte. Sammen med andre artikler som kam og børste, bleekasse, afføring eller potte, vil dine små ledsages helt op til toilettræning. 
Smarte løsninger til forældre og børn - det tyske brand Rotho Baby-design har udviklet produkter af høj kvalitet og innovative produkter i over 15 år og er en pålidelig aktør inden for baby- og børnepasning. 

Korrekt forberedelse til udskiftning af ble
Tag dig tid til at skifte ble og sørg for fred og afslapning. Værelset og dine hænder skal være varme. Behagelig lys og stille baggrundsmusik giver ekstra velvære. Tal med din lille, og hold øjenkontakt, når du skifter bleer - på denne måde skaber du en kærlig og intim atmosfære for børn og forældre.

Produktdetaljer:
  < lI> Praktisk babyvaskeskål med 2 rum til klart vand og sæbevand
 • Integreret sæbebakke
 • Ergonomisk designvask mellem babybad og bleieskift
 • Ressource- gemme alternativ til vådtørreserviet
 • Testet for kemisk ufarlighed
 • Nem rengøring med varmt sæbevand

Tekniske detaljer
 • Design Fantastic Mauve
 • Dimensioner: længde x bredde x højde: 30 x 28 x 10 cm
 • Materiale: Polypropylenplast

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign – Innovative produkter

Den tyske virksomhed Rotho Babydesign har gennem mange års erfaring designet funktionelle produkter, som gør familiehverdagen nemmere og støtter forældre samt børn på mange områder. Virksomhedens produktsortiment strækker sig fra kategorierne bad/pleje over pusle til møbler. I disse kategorier tilbyder Rotho Babydesign en bred vifte af robuste, stabile og langtidsholdbare produkter, herunder blandt andet babybadekar, potter og pottetrænere, badestole, pusleunderlag, højstole, pusletilbehør og meget mere. Alle produkter garanterer til enhver tid den bedste komfort til dit barn og er kendetegnet ved deres enestående kvalitet, deres farverige design og deres høje sikkerhedsstandarder.

De bedst gennemtænkte kunststofprodukter til dig og dit barn

Gennem de sidste 10 år har Rotho Babydesign udviklet og produceret smarte og funktionsdygtige produkter med henblik på brugervenlighed, fleksibilitet og innovativitet til det internationale marked. Deres bredde produktvifte tilbyder alt hvad forældre samt babyer og småbørn har behov for. Virksomhedens populære produkter bliver produceret i Tyskland og i Schweiz, fås i 64 lande verden over og er fremstillet i førsteklasses materialer. Rotho Babydesign gælder som en specialist inde for kunststofprodukter og tilbyder en bred vifte af produkter inde for kategorierne badning og pleje, pusle, mad og drikke, leg og potter, m.m. Virksomheden gør brug af førsteklasses råmaterialer, som bliver underlagt strenge kontroller og godkendt af uafhængige testlaboratorier. Du kan dermed være sikker på, at Rotho Babydesigns produkter altid lever op til de europæiske standarder. Derudover bestræber Rotho Babydesign sig på at frembringe innovative produkter, som bliver bæredygtigt produceret. Derfor har virksomheden udviklet særlige produkter fra bio-plast, som består af 95% naturlige materialer og er 100% biologisk nedbrydelige.

Rotho Babydesign – Kvalitet fra bunden

Virksomheden Rotho Babydesign tilbyder også eksklusive produkter, herunder hører blandt andet Baby Spa Jacuzzi og den nye Tommee Tippee serie. Flaskerne Tommee Tippee Closer to Nature fås som et sæt og omfatter alle de nødvendige flasker og sutter til nyfødte. Flaskerne er designet til at ligne morderens bryst, hvilket gør det nemmere at kombinere ammning og falskemadning. Tommee Tippee serien byder derudover også på sutter til babyer fra 0-3 måneder, som er udviklet i samarbejde med tandlænger og er kendetegnet ved deres særlig bløde og fleksible form. Fra samme serie tilbyder Rotho babydesign også en bidering til babyer fra 3+ måneder. Bideringen er fremstillet af busphenol-A frit materiale, der beroliger gummerne under tandfrembrudet og samtidig lindrer af smerter. Alle produkter er underlagt en streng kvalitetskontrol, der sikre den bedste kvalitetsstandard og en sund udvikling af dit barn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - Rotho Wash Bella bassin Bambina fanatastic mauve
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
8 Bedømmelse
 
5
 
2
 
0
 
1
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers