Rotho Babydesign Plejesæt Top 5 dele swedish green

Rotho Babydesign Plejesæt Top 5 dele swedish green


 • Rotho Babydesign Plejesæt Top 5 dele Perlehvid Creme
 • Rotho Babydesign Plejesøt Top 5 dele Baby Bleu Perl
 • Rotho Babydesign plejesæt Top 5 dele royal blue perl

Pris
509 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produkter fra serien Rotho Babydesign Top

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A231668

Rotho Babydesign Plejesæt Top 5 dele swedish green
Ideel badeløsning fra Rotho babydesign.

Komfort og sikkerhed: TOP-badekar, badekarssæde, standard badekarsstativ, afløbsslange og badetermometer.Ergonomisk formet badekar med integreret skridsikker underlag. Med indlæg for de første 6 måneder. Afløbsslange for nem tømning af badekarret. Badekarsstativ med praktisk håndklædeholder.

Badekarrets produktdetaljer:
 • Ergonomisk formet.
 • Med anti - skrid måtte
 • Afløb for nem tømning.
 • Praktisk håndtag på begge sider af karet
Produktdetaljer badekarsæde:
 • Badekarsæde til babybadekar
 • Ergonomiskformet:
Produktdetaljer badekarsstativ:
 • Praktisk håndklædeholder
Produktdetaljer afløbsslange:
 • Egnet til alle badekarrer fra Rotho Babydesign
 • Enkel montering
Produktdetaljer badetermometer:
 • Høj nøjagtighed og hjælpemarkering
 • Særlig markering der viser den ideelle temperatur

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign – Innovative produkter

Den tyske virksomhed Rotho Babydesign har gennem mange års erfaring designet funktionelle produkter, som gør familiehverdagen nemmere og støtter forældre samt børn på mange områder. Virksomhedens produktsortiment strækker sig fra kategorierne bad/pleje over pusle til møbler. I disse kategorier tilbyder Rotho Babydesign en bred vifte af robuste, stabile og langtidsholdbare produkter, herunder blandt andet babybadekar, potter og pottetrænere, badestole, pusleunderlag, højstole, pusletilbehør og meget mere. Alle produkter garanterer til enhver tid den bedste komfort til dit barn og er kendetegnet ved deres enestående kvalitet, deres farverige design og deres høje sikkerhedsstandarder.

De bedst gennemtænkte kunststofprodukter til dig og dit barn

Gennem de sidste 10 år har Rotho Babydesign udviklet og produceret smarte og funktionsdygtige produkter med henblik på brugervenlighed, fleksibilitet og innovativitet til det internationale marked. Deres bredde produktvifte tilbyder alt hvad forældre samt babyer og småbørn har behov for. Virksomhedens populære produkter bliver produceret i Tyskland og i Schweiz, fås i 64 lande verden over og er fremstillet i førsteklasses materialer. Rotho Babydesign gælder som en specialist inde for kunststofprodukter og tilbyder en bred vifte af produkter inde for kategorierne badning og pleje, pusle, mad og drikke, leg og potter, m.m. Virksomheden gør brug af førsteklasses råmaterialer, som bliver underlagt strenge kontroller og godkendt af uafhængige testlaboratorier. Du kan dermed være sikker på, at Rotho Babydesigns produkter altid lever op til de europæiske standarder. Derudover bestræber Rotho Babydesign sig på at frembringe innovative produkter, som bliver bæredygtigt produceret. Derfor har virksomheden udviklet særlige produkter fra bio-plast, som består af 95% naturlige materialer og er 100% biologisk nedbrydelige.

Rotho Babydesign – Kvalitet fra bunden

Virksomheden Rotho Babydesign tilbyder også eksklusive produkter, herunder hører blandt andet Baby Spa Jacuzzi og den nye Tommee Tippee serie. Flaskerne Tommee Tippee Closer to Nature fås som et sæt og omfatter alle de nødvendige flasker og sutter til nyfødte. Flaskerne er designet til at ligne morderens bryst, hvilket gør det nemmere at kombinere ammning og falskemadning. Tommee Tippee serien byder derudover også på sutter til babyer fra 0-3 måneder, som er udviklet i samarbejde med tandlænger og er kendetegnet ved deres særlig bløde og fleksible form. Fra samme serie tilbyder Rotho babydesign også en bidering til babyer fra 3+ måneder. Bideringen er fremstillet af busphenol-A frit materiale, der beroliger gummerne under tandfrembrudet og samtidig lindrer af smerter. Alle produkter er underlagt en streng kvalitetskontrol, der sikre den bedste kvalitetsstandard og en sund udvikling af dit barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - Rotho Babydesign Plejesæt Top 5 dele swedish green
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 1 Bedømmelse
 
0
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topseller

Rotho Babydesign Plejesæt Top 5 dele swedish green
509 kr
Top mærker