Rotho Babydesign Babybadekar Top Xtra med badekarsindlæg baby bleu perl og gratis badetermometer digital And
p.t. udsolgt

Rotho Babydesign Babybadekar Top Xtra med badekarsindlæg baby bleu perl og gratis badetermometer digital And


 • Rotho Babydesign Babybadekar Top Xtra hvid med badekarsindlæg TOP hvid og gratis badetermometer digital And

629 kr
Pris
599 kr
Fri fragt
Du sparer
30 kr (5%)
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A151162

Rotho Babydesign Babybadekar Top Xtra med badekarsindlæg baby bleu perl og gratis badetermometer digital And
Top Xtra serien er det mest komfortable badekar indenfor TOP serien. Designet med særlig henblik på komfort, ergonomi og sikkerhed. Lever op til de aktuelle sikkerhedskrav og normer. Den nyeste standard indenfor babypleje.

Produktdetaljer:
 • Den ergonomiske form byder med 105cm længde på et langvarigt brug af artiklen
 • Også velegnet til søskende og tvillinger
 • To anti-slip måtter
 • Integreret afløbsprop
 • Ekstra bred rand, så forældrene kan hvile armene på badekarets rand
 • Praktisk bærefunktion
 • Materiale: Polypropylen
Pleje og rengøring: Vask med varmt vand og sæbe.

Rotho badekarsindlæg TOP:
 • Specielt udviklet til TOP og TOP Xtra serien
 • Anatomisk og sikker badning af spædbørn
 • Den store armbevægelighed gør det nemmere at holde barnet.
 • Antiglidemåtten giver et bedre greb.
Med gratis Rotho badetermometer digital And:
 • Et rødt LED-lys signalere når vandet er for varmt
 • Kan måle rum- og vandtemperatur
 • Også ideel til leg i badekarret
 • Cellebatterier er inkluderet

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign – Innovative produkter

Den tyske virksomhed Rotho Babydesign har gennem mange års erfaring designet funktionelle produkter, som gør familiehverdagen nemmere og støtter forældre samt børn på mange områder. Virksomhedens produktsortiment strækker sig fra kategorierne bad/pleje over pusle til møbler. I disse kategorier tilbyder Rotho Babydesign en bred vifte af robuste, stabile og langtidsholdbare produkter, herunder blandt andet babybadekar, potter og pottetrænere, badestole, pusleunderlag, højstole, pusletilbehør og meget mere. Alle produkter garanterer til enhver tid den bedste komfort til dit barn og er kendetegnet ved deres enestående kvalitet, deres farverige design og deres høje sikkerhedsstandarder.

De bedst gennemtænkte kunststofprodukter til dig og dit barn

Gennem de sidste 10 år har Rotho Babydesign udviklet og produceret smarte og funktionsdygtige produkter med henblik på brugervenlighed, fleksibilitet og innovativitet til det internationale marked. Deres bredde produktvifte tilbyder alt hvad forældre samt babyer og småbørn har behov for. Virksomhedens populære produkter bliver produceret i Tyskland og i Schweiz, fås i 64 lande verden over og er fremstillet i førsteklasses materialer. Rotho Babydesign gælder som en specialist inde for kunststofprodukter og tilbyder en bred vifte af produkter inde for kategorierne badning og pleje, pusle, mad og drikke, leg og potter, m.m. Virksomheden gør brug af førsteklasses råmaterialer, som bliver underlagt strenge kontroller og godkendt af uafhængige testlaboratorier. Du kan dermed være sikker på, at Rotho Babydesigns produkter altid lever op til de europæiske standarder. Derudover bestræber Rotho Babydesign sig på at frembringe innovative produkter, som bliver bæredygtigt produceret. Derfor har virksomheden udviklet særlige produkter fra bio-plast, som består af 95% naturlige materialer og er 100% biologisk nedbrydelige.

Rotho Babydesign – Kvalitet fra bunden

Virksomheden Rotho Babydesign tilbyder også eksklusive produkter, herunder hører blandt andet Baby Spa Jacuzzi og den nye Tommee Tippee serie. Flaskerne Tommee Tippee Closer to Nature fås som et sæt og omfatter alle de nødvendige flasker og sutter til nyfødte. Flaskerne er designet til at ligne morderens bryst, hvilket gør det nemmere at kombinere ammning og falskemadning. Tommee Tippee serien byder derudover også på sutter til babyer fra 0-3 måneder, som er udviklet i samarbejde med tandlænger og er kendetegnet ved deres særlig bløde og fleksible form. Fra samme serie tilbyder Rotho babydesign også en bidering til babyer fra 3+ måneder. Bideringen er fremstillet af busphenol-A frit materiale, der beroliger gummerne under tandfrembrudet og samtidig lindrer af smerter. Alle produkter er underlagt en streng kvalitetskontrol, der sikre den bedste kvalitetsstandard og en sund udvikling af dit barn.
Top mærker