Rotho Baby design TOP WC sæde køligt blå
Variant:
 • Rotho Babydesign WC sæde TOP i swedish green
 • Rotho Baby design TOP WC sæde køligt blå
 • Rotho Baby design TOP toilet sæde fantastisk lysebrun

Vejl. pris¹
93 kr
Pris
88 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A294879

EAN: 4250226045255

Rotho Baby design TOP WC sæde køligt blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Det velformede toiletsæde fra Rotho Baby-design i eksklusive farver er den ideelle følgesvend til dit barn under overgangen fra børnenes potte til voksentoilet.

Det moderne e-sæde reducerer toilets åbning og fjerner dermed din barns frygt for at falde ind. Ringen med løft mellem benene og det høje ryglæn giver ikke kun støtte, når du sidder, men forhindrer også noget i at gå galt. Takket være det ergonomiske design s passer sædet til alle konventionelle toiletter og er meget let at installere:
Sædet kan justeres en gang ved hjælp af stifterne på toiletsædet og sammen med de skridsikre fødder en fast hold er garanteret. Den matte overflade i sædeområdet forhindrer børns sarte hud i at klæbe.

Sædet er lavet af kemisk sikkert materiale af høj kvalitet og lover lang holdbarhed. Efter brug kan toiletsædet let og bekvemt rengøres med varmt sæbevand.

Det stilfulde toiletsæde kan ideelt kombineres med den matchende skammel, som giver dit barn mulighed for selv at klatre op på toilettet og nå vasken lettere for at vaske hænder. Du skal bruge sædet tidligst fra en alder af 24 måneder, når dit barns følelse af balance og kropskontrol er udviklet, og den indledende fase af pottetræning er afsluttet med succes.

Smarte løsninger til forældre og børn - Det tyske brand Rotho Baby design har udviklet innovative produkter af høj kvalitet i over 15 år og er en pålidelig styrke inden for baby- og børnepasning.

Første skridt: Pottetræning (fra 18 måneder)
Især i den indledende fase af udtørring er barnegryden et vigtigt hjælpemiddel. Fra tidligst 18 måneder kan den bruges overalt, hvor dit barn har det godt og er det første skridt væk fra bleer og mod toilettet. Det skal bruges, indtil dit barns følelse af balance og kontrol over kropsfunktioner er tilstrækkeligt udviklet.

Andet trin (fra 24 måneder)
Hvis dit barn holder sin egen balance og allerede er i stand til at kontrollere sine kropsfunktioner sikkert, er det bedste tidspunkt at skifte fra potten til toiletsædet er på det rigtige tidspunkt. Det reducerer åbningen af ??toilettet og fjerner dermed dit barns frygt for at falde ind. Ved at bruge en afføring kan toilettet også nås uafhængigt af hinanden, og fødderne kan sættes komfortabelt ned, når de sidder ned.

produktdetaljer:
 • Stilfuldt toiletsæde fra TOP-badeværelsessamlingen fra Rotho Baby-design
 • Stilfulde linjer med effektiv højglans polerede og strukturerede overflader
 • Anatomisk og ergonomisk formet
 • Let at fastgøre på toiletsædet
 • Matt overfladestruktur forhindrer ""klæbning af den ømme skindhud
 • Velegnet til alle konventionelle toilet
 • Ergonomisk og høj ryglæn for mere siddekomfort og støtte
 • Dobbelt stænkskærm
 • Skridsikre fødder
 • Let at rengøre: tørres af med varmt sæbevand

Tekniske detaljer:
 • Design: køligt blå
 • Dimensioner: bredde x længde x højde: 26,5 x 34,7 x 13,2 cm
 • Materiale: Polypropylenplast
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign – Innovative produkter

Den tyske virksomhed Rotho Babydesign har gennem mange års erfaring designet funktionelle produkter, som gør familiehverdagen nemmere og støtter forældre samt børn på mange områder. Virksomhedens produktsortiment strækker sig fra kategorierne bad/pleje over pusle til møbler. I disse kategorier tilbyder Rotho Babydesign en bred vifte af robuste, stabile og langtidsholdbare produkter, herunder blandt andet babybadekar, potter og pottetrænere, badestole, pusleunderlag, højstole, pusletilbehør og meget mere. Alle produkter garanterer til enhver tid den bedste komfort til dit barn og er kendetegnet ved deres enestående kvalitet, deres farverige design og deres høje sikkerhedsstandarder.

De bedst gennemtænkte kunststofprodukter til dig og dit barn

Gennem de sidste 10 år har Rotho Babydesign udviklet og produceret smarte og funktionsdygtige produkter med henblik på brugervenlighed, fleksibilitet og innovativitet til det internationale marked. Deres bredde produktvifte tilbyder alt hvad forældre samt babyer og småbørn har behov for. Virksomhedens populære produkter bliver produceret i Tyskland og i Schweiz, fås i 64 lande verden over og er fremstillet i førsteklasses materialer. Rotho Babydesign gælder som en specialist inde for kunststofprodukter og tilbyder en bred vifte af produkter inde for kategorierne badning og pleje, pusle, mad og drikke, leg og potter, m.m. Virksomheden gør brug af førsteklasses råmaterialer, som bliver underlagt strenge kontroller og godkendt af uafhængige testlaboratorier. Du kan dermed være sikker på, at Rotho Babydesigns produkter altid lever op til de europæiske standarder. Derudover bestræber Rotho Babydesign sig på at frembringe innovative produkter, som bliver bæredygtigt produceret. Derfor har virksomheden udviklet særlige produkter fra bio-plast, som består af 95% naturlige materialer og er 100% biologisk nedbrydelige.

Rotho Babydesign – Kvalitet fra bunden

Virksomheden Rotho Babydesign tilbyder også eksklusive produkter, herunder hører blandt andet Baby Spa Jacuzzi og den nye Tommee Tippee serie. Flaskerne Tommee Tippee Closer to Nature fås som et sæt og omfatter alle de nødvendige flasker og sutter til nyfødte. Flaskerne er designet til at ligne morderens bryst, hvilket gør det nemmere at kombinere ammning og falskemadning. Tommee Tippee serien byder derudover også på sutter til babyer fra 0-3 måneder, som er udviklet i samarbejde med tandlænger og er kendetegnet ved deres særlig bløde og fleksible form. Fra samme serie tilbyder Rotho babydesign også en bidering til babyer fra 3+ måneder. Bideringen er fremstillet af busphenol-A frit materiale, der beroliger gummerne under tandfrembrudet og samtidig lindrer af smerter. Alle produkter er underlagt en streng kvalitetskontrol, der sikre den bedste kvalitetsstandard og en sund udvikling af dit barn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Rotho Baby design TOP WC sæde køligt blå
4
37 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 20
 
4 stjerner
| 9
 
3 stjerner
| 6
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Rotho Baby design TOP WC sæde køligt blå
Rotho Baby design TOP WC sæde køligt blå
Vejl. pris¹ 93 kr
88 kr