Familiebonus: Få 10% rabat!
Familiebonus: Få 10% rabat!
Kopiér koden
JDM23460
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
Rotho Baby design TOP plejesæt 4 stykker med badekarstativ himmelblåt

Rotho Baby design TOP plejesæt 4 stykker med badekarstativ himmelblåt


Variant:

Pris
625 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produkter fra serien Rotho Babydesign Top

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A276128

EAN: 4250226044487

Rotho Baby design TOP plejesæt 4 stykker med badekarstativ himmelblåt
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Den ideelle badeløsning fra Rotho Baby-design.

Vi har også sammensat attraktive sæt til TOP-serien, så B aden bliver en ubekymret fornøjelse for dig og dit barn i de første par måneder.

I de første tolv måneder er den ideelle badeværelse-løsning fra Rotho Baby-design med det basale udstyr til små forældre. Høj funktionalitet og komfort sikrer sjov og afslapning med B aden. Det er en del af TOP børns badeværelse kollektion fra Rotho Baby design - den matchende serie til dit badeværelse ledsager dit barn helt op til toilettræning. Derudover er alle produkter testet for kemisk ufarlighed.
Det perfekte samspil mellem babybadekar med indsats og stabilt stativ understøtter det komfortable B aden. 4-punktsstøtten og den praktiske sikkerhedskliklås giver maksimal stabilitet og forhindrer, at der vippes eller glider. Stativet med sin praktiske håndklædeskinne giver ikke kun en bagvenlig B-aden, men kan også foldes og anbringes væk for at spare plads. Badekarret kan bruges fleksibelt hvor som helst, for eksempel via toilet eller ved siden af ??skifteaggregatet. 
Badekindsindsatsen giver sikkerhed og yderligere support. Så snart barnet kan sidde uafhængigt, fjernes det simpelthen, og karret kan stadig bruges langt ud over de første par måneder. Termometer og drænslange afslutter sættet. Karbad, indsats og termometer er lavet af høj kvalitet polypropylen, der simpelthen rengøres med varmt sæbevand. 
Smarte løsninger til forældre og børn - det tyske brand Rotho Baby-design har udviklet produkter af høj kvalitet og innovative produkter i over 15 år og er en pålidelig aktør inden for baby- og børnepasning.

< stronG> Trin 1: Forberedelse
God forberedelse gør mange ting lettere. Tag dig tid til B aden, og sluk for forstyrrelseskilder, såsom klokke og telefon så vidt muligt. Læg friske bleer, tøj og håndklæder ud. Bemærk, at skroget ligger sikkert og stabilt på de 4 punkter.

Trin 2: Badetemperatur
Rumtemperaturen skal være 23 ° C, før du fylder vandet op til mærke. Ved påfyldning skal vandtemperaturen være mindst 38 ° C, mens den ideelle badetemperatur er 37 ° C. 

Trin 3: Hold korrekt
Brug jordemoderhåndtaget på B babyens aden. Grib under hovedet, og luk overarmen med tommelfinger og langpeger eller pegefinger. 

Vigtige bemærkninger:
Lad aldrig dit barn være uden opsyn. Babybadet må ikke bruges i nogen anden hævet position end på det medfølgende stativ, ellers er der risiko for at falde. Så snart dit barn begynder at trække sig selv uafhængigt, skal du bruge karret på gulvet eller i det voksne karbad.

Produktdetaljer badekar:
 • Anatomisk og ergonomisk formet
 • Med skridsikker mat
 • Kan bruges på begge sider: spædbørnside med sædeudsparing, nyfødt side med antislip polstring og armlæn til moren
 • >
Produktdetaljer badekarstol:
 • Badestol til babybadekar
 • Ergonomisk formet
Produktdetaljer badekarstativ:
 • Patenteret, sikker 4-punktsunderstøttelse
 • Praktisk håndklædeholder
Produktdetaljer drænes slange:
 • Til alle badekar fra Rotho Baby-design passende
 • Enkel samling
 • Ideel badeløsning i kombination med badekar og badekarstativ
Produktdetaljer badetermometer:
 • Med høj målenøjagtighed og hjælpemærkning
 • Viser den nøjagtige badetemperatur
 •  >
 • Speciel mærkning til den ideelle ""børnebadetemperatur""
 • Termometeret kan hænges fra ophængningsøjet og hjælper med til at bestemme den perfekte stuetemperatur inden badet.
 • Lavet af høj kvalitet, brudfast, kemisk ufarlig og genanvendelig polypropylen

Tekniske detaljer
 • Design Sky Blue
 • dimensioner: længde x bredde x højde: 92,4 x 84,9 x 58,3 cm
 • Maksimal belastning af badekar inkl. vand og barn: 25 kg
 • Standhøjde : 95 cm

Leveringsomfang:
 • 1 x TOP babybadekar med skridsikker mat
 • 1 x badekarindsats
 • 1 x badekarstativ
 • 1 x drænslange
Advarsel:
Badekarret kan bruges kun på rammen, indtil barnet forsøger at stå uafhængigt.

Standard: DIN EN 17072: 2019

Rotho Baby design selskab med begrænset ansvar
Industrivej 5 - D-79872 Bernau, Schweiz"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign – Innovative produkter

Den tyske virksomhed Rotho Babydesign har gennem mange års erfaring designet funktionelle produkter, som gør familiehverdagen nemmere og støtter forældre samt børn på mange områder. Virksomhedens produktsortiment strækker sig fra kategorierne bad/pleje over pusle til møbler. I disse kategorier tilbyder Rotho Babydesign en bred vifte af robuste, stabile og langtidsholdbare produkter, herunder blandt andet babybadekar, potter og pottetrænere, badestole, pusleunderlag, højstole, pusletilbehør og meget mere. Alle produkter garanterer til enhver tid den bedste komfort til dit barn og er kendetegnet ved deres enestående kvalitet, deres farverige design og deres høje sikkerhedsstandarder.

De bedst gennemtænkte kunststofprodukter til dig og dit barn

Gennem de sidste 10 år har Rotho Babydesign udviklet og produceret smarte og funktionsdygtige produkter med henblik på brugervenlighed, fleksibilitet og innovativitet til det internationale marked. Deres bredde produktvifte tilbyder alt hvad forældre samt babyer og småbørn har behov for. Virksomhedens populære produkter bliver produceret i Tyskland og i Schweiz, fås i 64 lande verden over og er fremstillet i førsteklasses materialer. Rotho Babydesign gælder som en specialist inde for kunststofprodukter og tilbyder en bred vifte af produkter inde for kategorierne badning og pleje, pusle, mad og drikke, leg og potter, m.m. Virksomheden gør brug af førsteklasses råmaterialer, som bliver underlagt strenge kontroller og godkendt af uafhængige testlaboratorier. Du kan dermed være sikker på, at Rotho Babydesigns produkter altid lever op til de europæiske standarder. Derudover bestræber Rotho Babydesign sig på at frembringe innovative produkter, som bliver bæredygtigt produceret. Derfor har virksomheden udviklet særlige produkter fra bio-plast, som består af 95% naturlige materialer og er 100% biologisk nedbrydelige.

Rotho Babydesign – Kvalitet fra bunden

Virksomheden Rotho Babydesign tilbyder også eksklusive produkter, herunder hører blandt andet Baby Spa Jacuzzi og den nye Tommee Tippee serie. Flaskerne Tommee Tippee Closer to Nature fås som et sæt og omfatter alle de nødvendige flasker og sutter til nyfødte. Flaskerne er designet til at ligne morderens bryst, hvilket gør det nemmere at kombinere ammning og falskemadning. Tommee Tippee serien byder derudover også på sutter til babyer fra 0-3 måneder, som er udviklet i samarbejde med tandlænger og er kendetegnet ved deres særlig bløde og fleksible form. Fra samme serie tilbyder Rotho babydesign også en bidering til babyer fra 3+ måneder. Bideringen er fremstillet af busphenol-A frit materiale, der beroliger gummerne under tandfrembrudet og samtidig lindrer af smerter. Alle produkter er underlagt en streng kvalitetskontrol, der sikre den bedste kvalitetsstandard og en sund udvikling af dit barn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - Rotho Baby design TOP plejesæt 4 stykker med badekarstativ himmelblåt
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
1 Bedømmelse
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topsellers

Rotho Baby design TOP plejesæt 4 stykker med badekarstativ himmelblåt
625 kr