Rotho Baby design TOP plejesæt 4-delt med lagune badestand
Variant:
 • Rotho Baby design TOP plejesæt 4 stykker med karstativ kølig blå
 • Rotho Baby design TOP plejesæt 4 dele med badestativ fantastisk lilla
 • Rotho Baby design TOP plejesæt 4-delt med lagune badestand

Pris
811 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A294989

EAN: 4250226045057

Rotho Baby design TOP plejesæt 4-delt med lagune badestand
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
" Instruktionsmanual badestativ

Den ideelle badeløsning fra Rotho Baby-design.

Vi har også sammensat attraktive sæt til TOP-serien for at gøre B aden til en bekymringsløs fornøjelse for dig og dit barn i de første par måneder.

I de første tolv måneder, den ideelle badeløsning af Rotho Baby design med det grundlæggende udstyr til unge forældre. Høj funktionalitet og komfort sikrer sjov og afslapning med B aden. Med 4 variable understøtninger, der kan justeres individuelt afhængigt af badetypen og dermed giver en absolut pasform til Rotho Baby design badekar TOP, StyLe!, Bio og Bella Bambina tilbud. Det er en del af børns badekollektion TOP by Rotho Baby design - den farvekoordinerede serie til dit badeværelse ledsager dit barn hele vejen til toilettræning. Alle produkter er også testet for kemisk sikkerhed.
Den perfekte kombination af babybad med indsats og stabilt stativ understøtter det komfortable B aden. 4-punktsunderstøttelsen og den praktiske sikkerhedsklikslås sikrer maksimal stabilitet og forhindrer enhver væltning og glidning. Stativet med den praktiske håndklædeholder giver ikke kun en rygvenlig B aden, men kan også foldes og opbevares væk for at spare plads. Badekarret kan anvendes fleksibelt hvor som helst, for eksempel over toilettet eller ved siden af ??skifteaggregatet.
Badekarindsatsen giver sikkerhed og yderligere support. Der er ingen fare for at knuse eller skade dig eller dit barn. Så snart dit barn er i stand til at sidde uafhængigt, fjernes det simpelthen, og badet kan stadig bruges langt ud over de første par måneder. Afløbsslangen gør sættet komplet. Badekaret, indsatsen og slangen er lavet af polypropylen af ??høj kvalitet, som simpelthen rengøres med varmt sæbevand.
Smarte løsninger til forældre og børn - Det tyske mærke Rotho Baby design har udviklet innovative produkter af høj kvalitet i over 15 år og er en pålidelig styrke inden for baby- og børnepasning.

< stronG> Trin 1: Forberedelse
God forberedelse gør mange ting lettere. Tag dig tid til B aden og sluk for interferenskilder, f.eks. Klokke og telefon, hvis det er muligt. Hav nye bleer, tøj og håndklæder klar. Sørg for, at karret hviler sikkert og stabilt på de 4 punkter.

Trin 2: Badetemperatur
Rumtemperaturen skal være 23 ° C, inden du fylder vandet op til mærket. Ved påfyldning af vandet skal vandtemperaturen være mindst 38 ° C, mens den ideelle badetemperatur er 37 ° C.

Trin 3: Korrekt holdning
Brug jordemoderhåndtaget ved babyens B aden. Tag fat under hovedet, og omslut overarmen med tommelfinger og lang- eller pegefinger.

Vigtige bemærkninger:
Lad aldrig dit barn være alene uden opsyn. Babybadekaret bør ikke bruges i en anden hævet position end på det medfølgende stativ, ellers er der risiko for at falde. Så snart dit barn begynder at trække sig op af sig selv, skal du bruge badekarret på gulvet eller i voksenbadet.

Produktdetaljer badekar:
 • Badindsatsen er sikkert fastgjort til babybadets bund med en sugekop
 • Stopper i det nedre område giver ekstra støtte og letter fastholdelse af jordemødrehåndtaget
 • Kan bruges på begge sider: småbørneside med sædeudtagning, nyfødt side med skridsikker polstring og armlæn til moderen
 • Afløbshåndtag for nem tømning
 • Praktiske bærehåndtag på begge sider af karret
Produktdetaljer Badesæde:
 • Badesæde til babybadekar
 • Ergonomisk formet
Produktdetaljer badestand:
 • Patenteret, sikker 4-punktsstøtte
 • 2 Praktisk håndklædeholder: På denne måde er håndklædet direkte praktisk til højre- og venstrehåndede personer
 • Med sikkerhedslås
Produktdetaljer afløbsslange:
 • Til alle badekar fra Rotho Baby-design velegnet
 • Lavet af kemisk harmløs plast af høj kvalitet
 • Badevandet kan let drænes fra karret
 • Enkel samling og fastgørelse med kroge, der er integreret i slangen
 • Ideel badeløsning ud over badekar og badestand
Teknisk detaljer:
 • Fremstillet i Tyskland
 • Design: lagune
 • Mål: længde x bredde x højde: 76 x 46 x 24,5 cm
 • Materiale: plastik (polypropylen), stativ af Metal l
 • Maksimal belastning på badekarret inklusive vand og barn: 25 kg
Leveringsomfang :
 • 1 x TOP babybadekar
 • 1 x badekarindsats
 • 1 x badestandard
 • 1 x afløbsslange
Advarsel:
Badekarret må kun bruges på rammen, indtil barnet forsøger at stå op alene.

< stærk> Standard:
DIN EN 17072: 2020

Rotho Baby design GmbH
Gew erbestraße 5
D-79872 Bernau"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign – Innovative produkter

Den tyske virksomhed Rotho Babydesign har gennem mange års erfaring designet funktionelle produkter, som gør familiehverdagen nemmere og støtter forældre samt børn på mange områder. Virksomhedens produktsortiment strækker sig fra kategorierne bad/pleje over pusle til møbler. I disse kategorier tilbyder Rotho Babydesign en bred vifte af robuste, stabile og langtidsholdbare produkter, herunder blandt andet babybadekar, potter og pottetrænere, badestole, pusleunderlag, højstole, pusletilbehør og meget mere. Alle produkter garanterer til enhver tid den bedste komfort til dit barn og er kendetegnet ved deres enestående kvalitet, deres farverige design og deres høje sikkerhedsstandarder.

De bedst gennemtænkte kunststofprodukter til dig og dit barn

Gennem de sidste 10 år har Rotho Babydesign udviklet og produceret smarte og funktionsdygtige produkter med henblik på brugervenlighed, fleksibilitet og innovativitet til det internationale marked. Deres bredde produktvifte tilbyder alt hvad forældre samt babyer og småbørn har behov for. Virksomhedens populære produkter bliver produceret i Tyskland og i Schweiz, fås i 64 lande verden over og er fremstillet i førsteklasses materialer. Rotho Babydesign gælder som en specialist inde for kunststofprodukter og tilbyder en bred vifte af produkter inde for kategorierne badning og pleje, pusle, mad og drikke, leg og potter, m.m. Virksomheden gør brug af førsteklasses råmaterialer, som bliver underlagt strenge kontroller og godkendt af uafhængige testlaboratorier. Du kan dermed være sikker på, at Rotho Babydesigns produkter altid lever op til de europæiske standarder. Derudover bestræber Rotho Babydesign sig på at frembringe innovative produkter, som bliver bæredygtigt produceret. Derfor har virksomheden udviklet særlige produkter fra bio-plast, som består af 95% naturlige materialer og er 100% biologisk nedbrydelige.

Rotho Babydesign – Kvalitet fra bunden

Virksomheden Rotho Babydesign tilbyder også eksklusive produkter, herunder hører blandt andet Baby Spa Jacuzzi og den nye Tommee Tippee serie. Flaskerne Tommee Tippee Closer to Nature fås som et sæt og omfatter alle de nødvendige flasker og sutter til nyfødte. Flaskerne er designet til at ligne morderens bryst, hvilket gør det nemmere at kombinere ammning og falskemadning. Tommee Tippee serien byder derudover også på sutter til babyer fra 0-3 måneder, som er udviklet i samarbejde med tandlænger og er kendetegnet ved deres særlig bløde og fleksible form. Fra samme serie tilbyder Rotho babydesign også en bidering til babyer fra 3+ måneder. Bideringen er fremstillet af busphenol-A frit materiale, der beroliger gummerne under tandfrembrudet og samtidig lindrer af smerter. Alle produkter er underlagt en streng kvalitetskontrol, der sikre den bedste kvalitetsstandard og en sund udvikling af dit barn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Rotho Baby design TOP plejesæt 4-delt med lagune badestand
4.5
62 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 44
 
4 stjerner
| 13
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Rotho Baby design TOP plejesæt 4-delt med lagune badestand
Rotho Baby design TOP plejesæt 4-delt med lagune badestand
811 kr