Rotho Baby design TOP langoustino afføring til børn

Rotho Baby design TOP langoustino afføring til børn


Variant:
 • Rotho Babydesign Børneskammel TOP in swedish green
 • Rotho Baby design TOP børn afføring fantastisk lilla
 • Rotho Baby design TOP Børns taburet lagune
 • Rotho Baby design TOP langoustino afføring til børn

Vejl. pris¹
186 kr
Pris
175 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A344302

EAN: 4250226046870

Rotho Baby design TOP langoustino afføring til børn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den stilfulde børneafføring fra Rotho Baby design i eksklusive farver hjælper den lille med at nå alle de steder, der er svære at nå, f.eks. vasken, bordpladen eller toilettet. Den praktiske skammel med 2 trin og en stor skridsikker overflade kan også bruges som et behageligt sæde. Med de skridsikre fødder, den specielle nappestruktur på det første trin og den skridsikre overflade kan dit barn stå komfortabelt og sikkert, når det vasker hænder eller hjælper til i køkkenet.
Materialet af høj kvalitet, som er testet for kemisk sikkerhed, garanterer også lang holdbarhed. Efter brug kan skamlen nemt vaskes med varmt sæbevand, og takket være ophængningsmulighederne kan den opbevares overalt på en enkel og pladsbesparende måde. Sammen med TOP-toiletsædet fra Rotho Baby design i matchende Design er børnepallen af høj kvalitet den ideelle ledsager til toilettræning. Dit barn kan selv gå på toilettet uden at du behøver at løfte det op og ned, og det kan sætte fødderne behageligt på det, mens det sidder.
Smarte løsninger til forældre og barn - Det tyske mærke Rotho Baby design har udviklet innovative produkter af høj kvalitet i over 15 år og er et pålideligt navn inden for baby- og børnepasning.Praktisk og alsidig
TOP-børneafføringen af høj kvalitet hjælper dit barn med at nå højere steder, f.eks. vasken, nemt og komfortabelt og dermed med at lære mere selvstændighed. Sammen med TOP-toiletsædet er det også et vigtigt hjælpemiddel til toilettræning og gør det muligt for dit barn at gå alene på toilettet.

Skridsikkert stativ
For at sikre et fast og sikkert greb på gulvet er skamlen udstyret med skridsikre fødder. Trinnet har en særlig nubestruktur, og den store ståflade har en skridsikker måtte, så det bliver lettere at stige op og ned, og der er garanti for et sikkert fodfæste.

Kvalitet og holdbarhed
Det eksklusive TOP-udvalg spænder fra Rotho Baby design er fremstillet i Tyskland og er fremstillet af tykvægget og holdbart materiale af højkvalitets og genanvendeligt polypropylenplast. Produkterne kan nemt vaskes med varmt sæbevand, så du kan have glæde af dem i lang tid.

Produktdetaljer:
 • Stilfuld fodskammel til børn fra TOP badekollektionen fra Rotho Baby design
 • Robust trappestol med stilfulde linjer og effektive, højglanspolerede, strukturerede overflader.
 • Til daglig brug
 • Rengøres med varmt sæbevand
 • Ideel til at nå håndvasken eller toilettet og samtidig en praktisk siddemulighed
 • Anatomisk og ergonomisk formet
 • Sikkerhed på 2 trin
 • 2-trins skammel med stor, skridsikker trædeflade
 • Sikker og komfortabel klatring
 • Skridsikre fødder for bedre greb
 • Let at rengøre: tørres blot af med varmt sæbevand

Tekniske detaljer:
 • Design : langoustino
 • Mål: bredde x længde x højde: 36,5 x 37,8 x 18,3 cm
 • Materiale: polypropylenplast

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign – Innovative produkter

Den tyske virksomhed Rotho Babydesign har gennem mange års erfaring designet funktionelle produkter, som gør familiehverdagen nemmere og støtter forældre samt børn på mange områder. Virksomhedens produktsortiment strækker sig fra kategorierne bad/pleje over pusle til møbler. I disse kategorier tilbyder Rotho Babydesign en bred vifte af robuste, stabile og langtidsholdbare produkter, herunder blandt andet babybadekar, potter og pottetrænere, badestole, pusleunderlag, højstole, pusletilbehør og meget mere. Alle produkter garanterer til enhver tid den bedste komfort til dit barn og er kendetegnet ved deres enestående kvalitet, deres farverige design og deres høje sikkerhedsstandarder.

De bedst gennemtænkte kunststofprodukter til dig og dit barn

Gennem de sidste 10 år har Rotho Babydesign udviklet og produceret smarte og funktionsdygtige produkter med henblik på brugervenlighed, fleksibilitet og innovativitet til det internationale marked. Deres bredde produktvifte tilbyder alt hvad forældre samt babyer og småbørn har behov for. Virksomhedens populære produkter bliver produceret i Tyskland og i Schweiz, fås i 64 lande verden over og er fremstillet i førsteklasses materialer. Rotho Babydesign gælder som en specialist inde for kunststofprodukter og tilbyder en bred vifte af produkter inde for kategorierne badning og pleje, pusle, mad og drikke, leg og potter, m.m. Virksomheden gør brug af førsteklasses råmaterialer, som bliver underlagt strenge kontroller og godkendt af uafhængige testlaboratorier. Du kan dermed være sikker på, at Rotho Babydesigns produkter altid lever op til de europæiske standarder. Derudover bestræber Rotho Babydesign sig på at frembringe innovative produkter, som bliver bæredygtigt produceret. Derfor har virksomheden udviklet særlige produkter fra bio-plast, som består af 95% naturlige materialer og er 100% biologisk nedbrydelige.

Rotho Babydesign – Kvalitet fra bunden

Virksomheden Rotho Babydesign tilbyder også eksklusive produkter, herunder hører blandt andet Baby Spa Jacuzzi og den nye Tommee Tippee serie. Flaskerne Tommee Tippee Closer to Nature fås som et sæt og omfatter alle de nødvendige flasker og sutter til nyfødte. Flaskerne er designet til at ligne morderens bryst, hvilket gør det nemmere at kombinere ammning og falskemadning. Tommee Tippee serien byder derudover også på sutter til babyer fra 0-3 måneder, som er udviklet i samarbejde med tandlænger og er kendetegnet ved deres særlig bløde og fleksible form. Fra samme serie tilbyder Rotho babydesign også en bidering til babyer fra 3+ måneder. Bideringen er fremstillet af busphenol-A frit materiale, der beroliger gummerne under tandfrembrudet og samtidig lindrer af smerter. Alle produkter er underlagt en streng kvalitetskontrol, der sikre den bedste kvalitetsstandard og en sund udvikling af dit barn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Rotho Baby design TOP langoustino afføring til børn
4.5
35 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 24
 
4 stjerner
| 9
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Rotho Baby design TOP langoustino afføring til børn
Rotho Baby design TOP langoustino afføring til børn
Vejl. pris¹ 186 kr
175 kr