Rotho Baby design TOP badekar indsats køligt blå
Variant:
 • Rotho Babydesign Badekars indlæg TOP perlhvid creme
 • Rotho Babydesign Badekarsindlæg TOP swedish green
 • Rotho Baby design Badekarindsats TOP himmelblå
 • Rotho Baby design TOP badekar indsats lagune
 • +2

Pris
186 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A294896

EAN: 4250226044951

Rotho Baby design TOP badekar indsats køligt blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
" Brugsanvisning Badekarindsats

Bademåtten af ??høj kvalitet fra Rotho Baby-design i eksklusive farver sikrer afslappede øjeblikke med velvære på B aden til dig og dit solskin. Især kort efter fødslen og i løbet af de første 6 måneder giver det en følelse af sikkerhed og hjælper dig med at holde din baby i jordemoderhåndtaget takket være den integrerede skridsikker måtte. Det kan simpelthen hænges i karret og fastgøres til karbadets gulv med sugekopper.
Badekarindsatsen er specielt udviklet til alle TOP og TOP Xtra babybade, der i kombination med det matchende stativ giver endnu mere komfort og funktionalitet til babyens babyer. Så snart dit barn er i stand til at sidde uafhængigt, fjernes det simpelthen, hvilket giver mere plads til at plaske rundt og lade karret bruges i lang tid.
Materialet i høj kvalitet er også testet for kemisk uskadelighed og kan vaskes let ud med varmt sæbevand.
Smarte løsninger til forældre og børn - Det tyske mærke Rotho Baby design har udviklet innovative produkter af høj kvalitet i over 15 år og er en pålidelig styrke inden for baby- og børnepasning.

Forberedelse til den rigtige B aden
God forberedelse gør mange ting lettere. Tag dig tid til B aden og sluk forstyrrelseskilder, f.eks. Klokke og telefon, hvis det er muligt. Hav nye bleer, tøj og håndklæder klar. Sørg for, at karret er sikkert og stabilt, helst på det passende karstativ.

Ideel badetemperatur
Rumtemperaturen skal være 23 ° C, inden du fylder vandet . Ved fyldning af vandet skal vandtemperaturen være mindst 38 ° C, mens den ideelle badetemperatur er 37 ° C.

Korrekt og sikker holdning
Påfør jordemødrehåndtaget til din babys B aden Tag fat under hovedet, og omslut overarmen med tommelfinger og lang- eller pegefinger.

produktdetaljer:
 • Specielt udviklet til TOP- og TOPXtra-serien
 • Stilfulde linjer med effektive højglanspolerede og strukturerede overflader
 • Anatomisk og sikker form til behagelig spædbarn til spædbørn
 • Tilstrækkelig armplads gør det lettere at holde babyen
 • Bedre greb på grund af skridsikker måtte
 • Let at hænge på og fastgøre i bunden af ??badet med sugekop
 • Let at rengøre: tørres af med varmt sæbevand
 • Anbefalet alder: 0 til 6 måneder
 • Maksimal vægt: 12 kg
Tekniske detaljer:
 • Design: kølig blå
 • < lI> Mål: længde x bredde x højde: 55,5 x 32 x 6 cm
 • Materiale: Polypropylenplast
Bemærk: Brug kun dette badadditiv det originale tilbehør fra Rotho - Baby-design.

Advarsel:
Bademiddel kan bruges, indtil barnet kan sidde uden støtte.

Standard: DIN EN 17072: 2019

Rotho Baby design GmbH
Commercial Street 5
D-79872 Bernau"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign – Innovative produkter

Den tyske virksomhed Rotho Babydesign har gennem mange års erfaring designet funktionelle produkter, som gør familiehverdagen nemmere og støtter forældre samt børn på mange områder. Virksomhedens produktsortiment strækker sig fra kategorierne bad/pleje over pusle til møbler. I disse kategorier tilbyder Rotho Babydesign en bred vifte af robuste, stabile og langtidsholdbare produkter, herunder blandt andet babybadekar, potter og pottetrænere, badestole, pusleunderlag, højstole, pusletilbehør og meget mere. Alle produkter garanterer til enhver tid den bedste komfort til dit barn og er kendetegnet ved deres enestående kvalitet, deres farverige design og deres høje sikkerhedsstandarder.

De bedst gennemtænkte kunststofprodukter til dig og dit barn

Gennem de sidste 10 år har Rotho Babydesign udviklet og produceret smarte og funktionsdygtige produkter med henblik på brugervenlighed, fleksibilitet og innovativitet til det internationale marked. Deres bredde produktvifte tilbyder alt hvad forældre samt babyer og småbørn har behov for. Virksomhedens populære produkter bliver produceret i Tyskland og i Schweiz, fås i 64 lande verden over og er fremstillet i førsteklasses materialer. Rotho Babydesign gælder som en specialist inde for kunststofprodukter og tilbyder en bred vifte af produkter inde for kategorierne badning og pleje, pusle, mad og drikke, leg og potter, m.m. Virksomheden gør brug af førsteklasses råmaterialer, som bliver underlagt strenge kontroller og godkendt af uafhængige testlaboratorier. Du kan dermed være sikker på, at Rotho Babydesigns produkter altid lever op til de europæiske standarder. Derudover bestræber Rotho Babydesign sig på at frembringe innovative produkter, som bliver bæredygtigt produceret. Derfor har virksomheden udviklet særlige produkter fra bio-plast, som består af 95% naturlige materialer og er 100% biologisk nedbrydelige.

Rotho Babydesign – Kvalitet fra bunden

Virksomheden Rotho Babydesign tilbyder også eksklusive produkter, herunder hører blandt andet Baby Spa Jacuzzi og den nye Tommee Tippee serie. Flaskerne Tommee Tippee Closer to Nature fås som et sæt og omfatter alle de nødvendige flasker og sutter til nyfødte. Flaskerne er designet til at ligne morderens bryst, hvilket gør det nemmere at kombinere ammning og falskemadning. Tommee Tippee serien byder derudover også på sutter til babyer fra 0-3 måneder, som er udviklet i samarbejde med tandlænger og er kendetegnet ved deres særlig bløde og fleksible form. Fra samme serie tilbyder Rotho babydesign også en bidering til babyer fra 3+ måneder. Bideringen er fremstillet af busphenol-A frit materiale, der beroliger gummerne under tandfrembrudet og samtidig lindrer af smerter. Alle produkter er underlagt en streng kvalitetskontrol, der sikre den bedste kvalitetsstandard og en sund udvikling af dit barn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Rotho Baby design TOP badekar indsats køligt blå
4.5
64 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 49
 
4 stjerner
| 7
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Rotho Baby design TOP badekar indsats køligt blå
Rotho Baby design TOP badekar indsats køligt blå
186 kr