Mode: Op til 30% rabat
Mode: Op til 30% rabat
Kun idag:
Spar stort
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon
Rotho Baby design svensk badtermometer grøn

Pris
33 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A294873

EAN: 4250226045101

Rotho Baby design svensk badtermometer grøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Badetermometeret fra Rotho Baby design er en praktisk hjælper i daglig babypleje. Det passer i hvert badeværelse og hjælper dig med at bestemme den ideelle rum- og vandtemperatur til et afslappet babybad. For et optimalt bad skal stuetemperaturen være 23 ° C og vandtemperaturen 37 ° C. Termometret er vandtæt og flyder på overfladen.
Den klare temperaturmarkering fra 0 ° til 50 ° C gør det let at læse, og takket være de specielle markeringer til koldt, varmt og børns bad kan din skat sprøjte rundt i perfekt hærdet badevand til enhver tid på året.
aden-termometeret er testet for kemisk uskadelighed og fyldt med en kviksølvfri målevæske. Hæng det blot op til tørring efter B.

Badetermometeret kan kombineres med den matchende børns badekollektion fra Rotho Baby design Smarte løsninger til forældre og barn - Det tyske mærke har været Rotho Baby design, der udvikler kvalitets- og innovative produkter i over 15 år og er en pålidelig styrke inden for baby- og børnepasning

.

produktoplysninger:
 • Viser den nøjagtige vandtemperatur
 • Så babyens bad er aldrig for koldt eller for varmt
 • Målevæsken består af Petrol eum
 • Let at rengøre: tørres af med varmt sæbevand
 • Robust, tykvægget og holdbar kvalitet
 • Testet for kemisk harmløshed af et uafhængigt, anerkendt testinstitut

Tekniske detaljer:
 • Design: Svensk grøn
 • Mål: længde x bredde x højde: 19 x 4 x 1,2 cm
 • Materiale: Termometer: Polystyren, Målevæske: Petrol eum
Kvaliteten af ??Rotho Baby-design har været en pålidelig størrelse til forældre og babyer i over 10 år. Din babys sikkerhed og komfort er vores højeste prioritet.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign – Innovative produkter

Den tyske virksomhed Rotho Babydesign har gennem mange års erfaring designet funktionelle produkter, som gør familiehverdagen nemmere og støtter forældre samt børn på mange områder. Virksomhedens produktsortiment strækker sig fra kategorierne bad/pleje over pusle til møbler. I disse kategorier tilbyder Rotho Babydesign en bred vifte af robuste, stabile og langtidsholdbare produkter, herunder blandt andet babybadekar, potter og pottetrænere, badestole, pusleunderlag, højstole, pusletilbehør og meget mere. Alle produkter garanterer til enhver tid den bedste komfort til dit barn og er kendetegnet ved deres enestående kvalitet, deres farverige design og deres høje sikkerhedsstandarder.

De bedst gennemtænkte kunststofprodukter til dig og dit barn

Gennem de sidste 10 år har Rotho Babydesign udviklet og produceret smarte og funktionsdygtige produkter med henblik på brugervenlighed, fleksibilitet og innovativitet til det internationale marked. Deres bredde produktvifte tilbyder alt hvad forældre samt babyer og småbørn har behov for. Virksomhedens populære produkter bliver produceret i Tyskland og i Schweiz, fås i 64 lande verden over og er fremstillet i førsteklasses materialer. Rotho Babydesign gælder som en specialist inde for kunststofprodukter og tilbyder en bred vifte af produkter inde for kategorierne badning og pleje, pusle, mad og drikke, leg og potter, m.m. Virksomheden gør brug af førsteklasses råmaterialer, som bliver underlagt strenge kontroller og godkendt af uafhængige testlaboratorier. Du kan dermed være sikker på, at Rotho Babydesigns produkter altid lever op til de europæiske standarder. Derudover bestræber Rotho Babydesign sig på at frembringe innovative produkter, som bliver bæredygtigt produceret. Derfor har virksomheden udviklet særlige produkter fra bio-plast, som består af 95% naturlige materialer og er 100% biologisk nedbrydelige.

Rotho Babydesign – Kvalitet fra bunden

Virksomheden Rotho Babydesign tilbyder også eksklusive produkter, herunder hører blandt andet Baby Spa Jacuzzi og den nye Tommee Tippee serie. Flaskerne Tommee Tippee Closer to Nature fås som et sæt og omfatter alle de nødvendige flasker og sutter til nyfødte. Flaskerne er designet til at ligne morderens bryst, hvilket gør det nemmere at kombinere ammning og falskemadning. Tommee Tippee serien byder derudover også på sutter til babyer fra 0-3 måneder, som er udviklet i samarbejde med tandlænger og er kendetegnet ved deres særlig bløde og fleksible form. Fra samme serie tilbyder Rotho babydesign også en bidering til babyer fra 3+ måneder. Bideringen er fremstillet af busphenol-A frit materiale, der beroliger gummerne under tandfrembrudet og samtidig lindrer af smerter. Alle produkter er underlagt en streng kvalitetskontrol, der sikre den bedste kvalitetsstandard og en sund udvikling af dit barn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - Rotho Baby design svensk badtermometer grøn
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
19 Bedømmelse
 
15
 
3
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers

Rotho Baby design svensk badtermometer grøn
33 kr