App eklusivt: 30% Mode Outlet!
App eklusivt: 30% Mode Outlet!
Kun i dag
APP67T7614
00
tim
00
min
00
sek.
download appen og spar
Rotho Baby design Kiddy Wash mørk rose - hvid - svensk grøn

Rotho Baby design Kiddy Wash mørk rose - hvid - svensk grønPris
141 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A294958

EAN: 4250226045170

Rotho Baby design Kiddy Wash mørk rose - hvid - svensk grøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Dette gør vask virkelig sjovt!
Dit barn ønsker at lære uafhængighed i en meget tidlig alder, også inden for personlig hygiejne. Dette er dog ofte ikke muligt ved en normal håndvask på grund af dens højde.
Med Kiddy Wash bliver læring af personlig hygiejne barneleg. Fordi det er let at installere på kanten af ??badekarret, kan dit barn lære at tage sig af sin egen krop i en ideel højde.

Børnenes håndvask og tilbehør er lavet af høj kvalitet, robust plast og takket være den praktiske justeringsmekanisme kan det let fastgøres til kanten af ??det voksne badekar uden skruer, så det voksne badekar ikke kan beskadiges. Spejlet er dækket af et spejlfolie og derfor ubrydeligt. Kiddy-vaskens materiale er fuldt genanvendeligt, overholder alle relevante EU-standarder og er testet for kemisk sikkerhed af et uafhængigt testinstitut.

produktoplysninger:
 • Velegnet til alle standard badekar med en kantbredde på op til 8 cm
 • Det integrerede spejl med spejlfolie er uknuseligt
 • Det integrerede afløbspropp tillader vandet at blive let komme ind i karret
 • Inklusive tandbørstekrus
 • Integreret sæbeholder
 • Holder til vaskeklud eller håndklæde
 • Velegnet til børn fra 12 måneder
 • Mål: bredde x længde x højde: 39 x 39 x 11 cm
 • påfyldningsmængde: ca. 3 liter
 • Let at rengøre: tørres af med varmt sæbevand
 • Lavet af genanvendeligt polypropylen af ??høj kvalitet
 • Robust og holdbar kvalitet
 • Testet for kemisk harmløshed af et uafhængigt, anerkendt testinstitut
 • Brandprodukt: Fremstillet i Tyskland
kvaliteten af ??Rotho Baby-design har været en pålidelig mængde for forældre og børn i over 10 år flere år. Dit barns sikkerhed og komfort er vores højeste prioritet.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign – Innovative produkter

Den tyske virksomhed Rotho Babydesign har gennem mange års erfaring designet funktionelle produkter, som gør familiehverdagen nemmere og støtter forældre samt børn på mange områder. Virksomhedens produktsortiment strækker sig fra kategorierne bad/pleje over pusle til møbler. I disse kategorier tilbyder Rotho Babydesign en bred vifte af robuste, stabile og langtidsholdbare produkter, herunder blandt andet babybadekar, potter og pottetrænere, badestole, pusleunderlag, højstole, pusletilbehør og meget mere. Alle produkter garanterer til enhver tid den bedste komfort til dit barn og er kendetegnet ved deres enestående kvalitet, deres farverige design og deres høje sikkerhedsstandarder.

De bedst gennemtænkte kunststofprodukter til dig og dit barn

Gennem de sidste 10 år har Rotho Babydesign udviklet og produceret smarte og funktionsdygtige produkter med henblik på brugervenlighed, fleksibilitet og innovativitet til det internationale marked. Deres bredde produktvifte tilbyder alt hvad forældre samt babyer og småbørn har behov for. Virksomhedens populære produkter bliver produceret i Tyskland og i Schweiz, fås i 64 lande verden over og er fremstillet i førsteklasses materialer. Rotho Babydesign gælder som en specialist inde for kunststofprodukter og tilbyder en bred vifte af produkter inde for kategorierne badning og pleje, pusle, mad og drikke, leg og potter, m.m. Virksomheden gør brug af førsteklasses råmaterialer, som bliver underlagt strenge kontroller og godkendt af uafhængige testlaboratorier. Du kan dermed være sikker på, at Rotho Babydesigns produkter altid lever op til de europæiske standarder. Derudover bestræber Rotho Babydesign sig på at frembringe innovative produkter, som bliver bæredygtigt produceret. Derfor har virksomheden udviklet særlige produkter fra bio-plast, som består af 95% naturlige materialer og er 100% biologisk nedbrydelige.

Rotho Babydesign – Kvalitet fra bunden

Virksomheden Rotho Babydesign tilbyder også eksklusive produkter, herunder hører blandt andet Baby Spa Jacuzzi og den nye Tommee Tippee serie. Flaskerne Tommee Tippee Closer to Nature fås som et sæt og omfatter alle de nødvendige flasker og sutter til nyfødte. Flaskerne er designet til at ligne morderens bryst, hvilket gør det nemmere at kombinere ammning og falskemadning. Tommee Tippee serien byder derudover også på sutter til babyer fra 0-3 måneder, som er udviklet i samarbejde med tandlænger og er kendetegnet ved deres særlig bløde og fleksible form. Fra samme serie tilbyder Rotho babydesign også en bidering til babyer fra 3+ måneder. Bideringen er fremstillet af busphenol-A frit materiale, der beroliger gummerne under tandfrembrudet og samtidig lindrer af smerter. Alle produkter er underlagt en streng kvalitetskontrol, der sikre den bedste kvalitetsstandard og en sund udvikling af dit barn.

Vores Topsellers

Rotho Baby design Kiddy Wash mørk rose - hvid - svensk grøn
Rotho Baby design Kiddy Wash mørk rose - hvid - svensk grøn
141 kr