Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Rotho Baby design Børnepotte TOP stengrå
p.t. udsolgt

Rotho Baby design Børnepotte TOP stengråPris
157 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produkter fra serien Rotho Babydesign Top

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A263395

EAN: 4250226043756

Rotho Baby design Børnepotte TOP stengrå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnepottet i høj kvalitet fra Rotho Baby-design i eksklusive farver med en perleeffekt er et vigtigt hjælpemiddel for dit barn med at få bleer ud af vanen og komme tættere på at blive rene på egen hånd. Især i de tidlige stadier kan dine små introduceres til emnet legentligt ved at placere dukker og udstoppede dyr på potten. På denne måde imiteres de ældres adfærd gradvist, og kontrollen af ??kroppen fungerer og udviklingen af ??en følelse af balance understøttes.

Poten kan placeres fleksibelt hvor som helst og medbringes, så den altid er ved hånden, når det er nødvendigt. Takket være det forsænkede greb på ryggen kan det let transporteres og tømmes. Den stabile base sikrer et fast greb, den optimale sædehøjde, løftet mellem benene og det høje ryglæn giver et højt niveau af siddekomfort og sprøjtebeskyttelse. Takket være den matte overfladestruktur klæber den delikate børns hud ikke fast - for en afslappet og behagelig pottræning.

Desuden garanterer fremstilling af materiale af høj kvalitet testet for kemisk ufarlighed lang holdbarhed. Smarte løsninger til forældre og børn - Det tyske mærke Rotho Baby-design har udviklet produkter af høj kvalitet og innovative produkter i over 15 år og er en pålidelig kraft inden for baby- og børnepasning.

produktdetaljer:
 • Stilfulde linjer med effektivt højglanspolerede og strukturerede overflader
 • Ergonomisk , sikker og behagelig: stabil base, optimal sædehøjde, høj ryglighed
 • Dobbelt sprøjtebeskyttelse takket være spoiler og specielt formet indre kontur
 • Matt overfladekontur i sædeområdet forhindrer røvhuden fra klæbning
 • For børn over 18 måneder
 • bærehåndtag på bagsiden for let tømning
 • Let at rengøre: Tør blot med varmt vand og sæbe
 • >
 • Ideel til let og afslappet pottræning

Tekniske detaljer:
 • Design Stone Grey.
 • Dimensioner: bredde x længde x højde: 30,5 x 31,5 x 21,5 cm
 • Materiale: Polypropylenplast

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign – Innovative produkter

Den tyske virksomhed Rotho Babydesign har gennem mange års erfaring designet funktionelle produkter, som gør familiehverdagen nemmere og støtter forældre samt børn på mange områder. Virksomhedens produktsortiment strækker sig fra kategorierne bad/pleje over pusle til møbler. I disse kategorier tilbyder Rotho Babydesign en bred vifte af robuste, stabile og langtidsholdbare produkter, herunder blandt andet babybadekar, potter og pottetrænere, badestole, pusleunderlag, højstole, pusletilbehør og meget mere. Alle produkter garanterer til enhver tid den bedste komfort til dit barn og er kendetegnet ved deres enestående kvalitet, deres farverige design og deres høje sikkerhedsstandarder.

De bedst gennemtænkte kunststofprodukter til dig og dit barn

Gennem de sidste 10 år har Rotho Babydesign udviklet og produceret smarte og funktionsdygtige produkter med henblik på brugervenlighed, fleksibilitet og innovativitet til det internationale marked. Deres bredde produktvifte tilbyder alt hvad forældre samt babyer og småbørn har behov for. Virksomhedens populære produkter bliver produceret i Tyskland og i Schweiz, fås i 64 lande verden over og er fremstillet i førsteklasses materialer. Rotho Babydesign gælder som en specialist inde for kunststofprodukter og tilbyder en bred vifte af produkter inde for kategorierne badning og pleje, pusle, mad og drikke, leg og potter, m.m. Virksomheden gør brug af førsteklasses råmaterialer, som bliver underlagt strenge kontroller og godkendt af uafhængige testlaboratorier. Du kan dermed være sikker på, at Rotho Babydesigns produkter altid lever op til de europæiske standarder. Derudover bestræber Rotho Babydesign sig på at frembringe innovative produkter, som bliver bæredygtigt produceret. Derfor har virksomheden udviklet særlige produkter fra bio-plast, som består af 95% naturlige materialer og er 100% biologisk nedbrydelige.

Rotho Babydesign – Kvalitet fra bunden

Virksomheden Rotho Babydesign tilbyder også eksklusive produkter, herunder hører blandt andet Baby Spa Jacuzzi og den nye Tommee Tippee serie. Flaskerne Tommee Tippee Closer to Nature fås som et sæt og omfatter alle de nødvendige flasker og sutter til nyfødte. Flaskerne er designet til at ligne morderens bryst, hvilket gør det nemmere at kombinere ammning og falskemadning. Tommee Tippee serien byder derudover også på sutter til babyer fra 0-3 måneder, som er udviklet i samarbejde med tandlænger og er kendetegnet ved deres særlig bløde og fleksible form. Fra samme serie tilbyder Rotho babydesign også en bidering til babyer fra 3+ måneder. Bideringen er fremstillet af busphenol-A frit materiale, der beroliger gummerne under tandfrembrudet og samtidig lindrer af smerter. Alle produkter er underlagt en streng kvalitetskontrol, der sikre den bedste kvalitetsstandard og en sund udvikling af dit barn.

Vores Topsellers