Rotho Baby design Badetermometer køligt blå
Pris
41 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A298592

EAN: 4250226045286

Rotho Baby design Badetermometer køligt blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Badetermometeret fra Rotho Baby design er en praktisk hjælper i daglig babypleje. Det passer i hvert badeværelse og hjælper dig med at bestemme den ideelle rum- og vandtemperatur til et afslappende babybad. For et optimalt bad skal stuetemperaturen være på 23 ° C og vandtemperaturen ved 37 ° C. Termometret er uigennemtrængeligt for vand og flyder på overfladen.
Den klare temperaturmarkering fra 0 ° til 50 ° C forenkler aflæsningen, og på grund af de specielle markeringer for koldt, varmt og børns bad sprøjter din skat i perfekt hærdet bad vand når som helst på året. Termometeret er testet for kemisk sikkerhed og fyldt med en kviksølvfri målevæske. Hæng det bare op for at tørre efter b aden.
Badetermometeret kan kombineres med den matchende børnesamling fra Rotho Baby-design. Smarte løsninger til forældre og børn - Det tyske mærke Rotho Baby design har udviklet innovative produkter af høj kvalitet i over 15 år og er et pålideligt navn inden for baby- og børnepasning.Produktdetaljer:
  • Viser den nøjagtige vandtemperatur
  • Så babyens bad er aldrig for koldt eller for varmt
  • Målevæsken er lavet af Petrol eum
  • Let at rengøre: Tør simpelthen af ??med varmt sæbevand
  • Robust, tykvægget og holdbar kvalitet
  • Testet for kemisk sikkerhed af uafhængigt, anerkendt testinstitut

Tekniske detaljer:
  • Design : Koldblåt
  • Mål: længde x bredde x højde: 19 x 4 x 1,2 cm
  • Materiale: Termometer: Polystyren, Målevæske: Petrol eum
Kvalitet fra Rotho Baby design har været et pålideligt navn for forældre og babyer i over 10 år. Din babys sikkerhed og komfort er vores højeste prioritet.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign – Innovative produkter

Den tyske virksomhed Rotho Babydesign har gennem mange års erfaring designet funktionelle produkter, som gør familiehverdagen nemmere og støtter forældre samt børn på mange områder. Virksomhedens produktsortiment strækker sig fra kategorierne bad/pleje over pusle til møbler. I disse kategorier tilbyder Rotho Babydesign en bred vifte af robuste, stabile og langtidsholdbare produkter, herunder blandt andet babybadekar, potter og pottetrænere, badestole, pusleunderlag, højstole, pusletilbehør og meget mere. Alle produkter garanterer til enhver tid den bedste komfort til dit barn og er kendetegnet ved deres enestående kvalitet, deres farverige design og deres høje sikkerhedsstandarder.

De bedst gennemtænkte kunststofprodukter til dig og dit barn

Gennem de sidste 10 år har Rotho Babydesign udviklet og produceret smarte og funktionsdygtige produkter med henblik på brugervenlighed, fleksibilitet og innovativitet til det internationale marked. Deres bredde produktvifte tilbyder alt hvad forældre samt babyer og småbørn har behov for. Virksomhedens populære produkter bliver produceret i Tyskland og i Schweiz, fås i 64 lande verden over og er fremstillet i førsteklasses materialer. Rotho Babydesign gælder som en specialist inde for kunststofprodukter og tilbyder en bred vifte af produkter inde for kategorierne badning og pleje, pusle, mad og drikke, leg og potter, m.m. Virksomheden gør brug af førsteklasses råmaterialer, som bliver underlagt strenge kontroller og godkendt af uafhængige testlaboratorier. Du kan dermed være sikker på, at Rotho Babydesigns produkter altid lever op til de europæiske standarder. Derudover bestræber Rotho Babydesign sig på at frembringe innovative produkter, som bliver bæredygtigt produceret. Derfor har virksomheden udviklet særlige produkter fra bio-plast, som består af 95% naturlige materialer og er 100% biologisk nedbrydelige.

Rotho Babydesign – Kvalitet fra bunden

Virksomheden Rotho Babydesign tilbyder også eksklusive produkter, herunder hører blandt andet Baby Spa Jacuzzi og den nye Tommee Tippee serie. Flaskerne Tommee Tippee Closer to Nature fås som et sæt og omfatter alle de nødvendige flasker og sutter til nyfødte. Flaskerne er designet til at ligne morderens bryst, hvilket gør det nemmere at kombinere ammning og falskemadning. Tommee Tippee serien byder derudover også på sutter til babyer fra 0-3 måneder, som er udviklet i samarbejde med tandlænger og er kendetegnet ved deres særlig bløde og fleksible form. Fra samme serie tilbyder Rotho babydesign også en bidering til babyer fra 3+ måneder. Bideringen er fremstillet af busphenol-A frit materiale, der beroliger gummerne under tandfrembrudet og samtidig lindrer af smerter. Alle produkter er underlagt en streng kvalitetskontrol, der sikre den bedste kvalitetsstandard og en sund udvikling af dit barn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Rotho Baby design Badetermometer køligt blå
4.5
149 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 114
 
4 stjerner
| 26
 
3 stjerner
| 7
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Rotho Baby design Badetermometer køligt blå
Rotho Baby design Badetermometer køligt blå
41 kr