❤ 10x så mange babypoints ❤
❤ 10x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Rotho Baby design Badekar Bella Bambina fantastisk mauve
p.t. udsolgt

Pris
188 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produkter fra serien Rotho Babydesign Bella Bambina

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A264074

EAN: 4250226044128

Rotho Baby design Badekar Bella Bambina fantastisk mauve
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sikker og behagelig er Bambina-badekar Bella fra Rotho Baby-design
Badekarret fra Rotho Baby-design giver B aden sjov og afslapning. Det tilbyder høj funktionalitet og komfort for unge forældre, især i de første tolv måneder af livet. Takket være det ergonomiske Design-sæde med integreret fordybning har dit solskin nok plads og et behageligt greb, når du sprøjter rundt. For endnu mere bad sjov, sæbe, svamp og badelegetøj er lige ved hånden på den praktiske opbevaringsoverflade. 
Med de laterale bærehåndtag kan karret let monteres på det matchende stativ fra Rotho Baby-design Dette beskytter din ryg og forhindrer, at badekaret glider og vipper. Takket være dræningsproppen kan karret let tømmes efter B uden at være vippet. Sammen med stativet tilbyder dræningsslangen ekstra komfort. (Bemærk: drænslange og stativ er ikke inkluderet!)
Babybadet er også testet for kemisk ufarlighed og kan let vaskes ud med varmt sæbevand. Mange andre artikler fra Bella Bambina-serien, såsom bleespande, afføring, håndvask eller gryder, ledsager din lille hele vejen til toilettræning.
Smarte løsninger til forældre og børn - Det tyske mærke Rotho Baby-design har udviklet sig meget -kvalitet og innovative
produkter til
over 15 år
og er en pålidelig aktør inden for baby- og børnepasningssektoren. Forberedelse af den rigtige B aden
God forberedelse gør en masse ting lettere. Tag dig tid til B aden, og sluk for forstyrrelseskilder, såsom klokke og telefon så vidt muligt. Læg friske bleer, tøj og håndklæder ud. Bemærk, at badekarret er stabilt og sikkert, fortrinsvis på det matchende badekarstativ


Ideel badetemperatur
Rumtemperaturen skal være 23 ° C, før du fylder vandet. Ved påfyldning skal vandtemperaturen være mindst 38 ° C, mens den ideelle badetemperatur er 37 ° C.

Korrekt og sikker fastholdelse
Brug jordemoderhåndtaget på B aden af ??din baby. Grib under hovedet, og luk overarmen med tommelfinger og langpeger eller pegefinger. 

Produktdetaljer:
 • Praktisk babybadekar i enkelt design Design
 • Ideel til babyer fra 0 til 12 måneder (maks. 15 kg)
 • Badekar med integreret sædeudsparing
 • Med 2 hylder, f.eks. til sæbe, svamp og badelegetøj
 • Inkl. laterale bærehåndtag og dræningspropper
 • Hurtig og nem tømning takket være drænproppen
 • Enhed til drænslange
 • Nem rengøring: Vaskbar med varmt sæbevand
 • Testet for kemisk ufarlighed
 • Egnet til Rotho Baby-design Badekarstativ til bagvenlig B aden
Tekniske detaljer
 • Design Fantastic Mauve
 • dimensioner: længde x bredde x højde: 84,5 x 27 x 47 cm
 • Materiale: Polypropylenplast
 • Påfyldning mængde: 15 liter
Advarsel:
Badekarret må kun bruges på rammen, indtil barnet prøver at stå uafhængigt.

Standard: DIN EN 17072: 2019

Rotho Baby design selskab med begrænset ansvar - Industriel vej 5 - D-79872 Bernau, Schweiz

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign – Innovative produkter

Den tyske virksomhed Rotho Babydesign har gennem mange års erfaring designet funktionelle produkter, som gør familiehverdagen nemmere og støtter forældre samt børn på mange områder. Virksomhedens produktsortiment strækker sig fra kategorierne bad/pleje over pusle til møbler. I disse kategorier tilbyder Rotho Babydesign en bred vifte af robuste, stabile og langtidsholdbare produkter, herunder blandt andet babybadekar, potter og pottetrænere, badestole, pusleunderlag, højstole, pusletilbehør og meget mere. Alle produkter garanterer til enhver tid den bedste komfort til dit barn og er kendetegnet ved deres enestående kvalitet, deres farverige design og deres høje sikkerhedsstandarder.

De bedst gennemtænkte kunststofprodukter til dig og dit barn

Gennem de sidste 10 år har Rotho Babydesign udviklet og produceret smarte og funktionsdygtige produkter med henblik på brugervenlighed, fleksibilitet og innovativitet til det internationale marked. Deres bredde produktvifte tilbyder alt hvad forældre samt babyer og småbørn har behov for. Virksomhedens populære produkter bliver produceret i Tyskland og i Schweiz, fås i 64 lande verden over og er fremstillet i førsteklasses materialer. Rotho Babydesign gælder som en specialist inde for kunststofprodukter og tilbyder en bred vifte af produkter inde for kategorierne badning og pleje, pusle, mad og drikke, leg og potter, m.m. Virksomheden gør brug af førsteklasses råmaterialer, som bliver underlagt strenge kontroller og godkendt af uafhængige testlaboratorier. Du kan dermed være sikker på, at Rotho Babydesigns produkter altid lever op til de europæiske standarder. Derudover bestræber Rotho Babydesign sig på at frembringe innovative produkter, som bliver bæredygtigt produceret. Derfor har virksomheden udviklet særlige produkter fra bio-plast, som består af 95% naturlige materialer og er 100% biologisk nedbrydelige.

Rotho Babydesign – Kvalitet fra bunden

Virksomheden Rotho Babydesign tilbyder også eksklusive produkter, herunder hører blandt andet Baby Spa Jacuzzi og den nye Tommee Tippee serie. Flaskerne Tommee Tippee Closer to Nature fås som et sæt og omfatter alle de nødvendige flasker og sutter til nyfødte. Flaskerne er designet til at ligne morderens bryst, hvilket gør det nemmere at kombinere ammning og falskemadning. Tommee Tippee serien byder derudover også på sutter til babyer fra 0-3 måneder, som er udviklet i samarbejde med tandlænger og er kendetegnet ved deres særlig bløde og fleksible form. Fra samme serie tilbyder Rotho babydesign også en bidering til babyer fra 3+ måneder. Bideringen er fremstillet af busphenol-A frit materiale, der beroliger gummerne under tandfrembrudet og samtidig lindrer af smerter. Alle produkter er underlagt en streng kvalitetskontrol, der sikre den bedste kvalitetsstandard og en sund udvikling af dit barn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Rotho Baby design Badekar Bella Bambina fantastisk mauve
4.6
106 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 78
 
4 stjerner
| 17
 
3 stjerner
| 7
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 4
Hvad er eKomi?

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Inholdet hentes ...
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers