❤ 10 x så mange babypoints ❤
❤ 10 x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
rolly®toys FERBEDO skyderpoliti
Pris
646 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A295138

EAN: 4006485971053

rolly®toys FERBEDO skyderpoliti
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Små politibetjente og politifolk er altid de første, der ankommer til stedet for en hændelse med skyderen POLITI - ikke underligt med det vidunderlige blå lys med ægte sirene. I tilfælde af hemmelige undercover-operationer hjælper stille, hviskende dæk både indendørs og udendørs.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde) ): ca. 30 x 40 x 63 cm
  • Produktvægt: ca. 3,9 kg
  • Politi-rutsjebaner i det originale USA- Design
  • Elektronisk blåt lys med sirene
  • Trailerøj
  • Stille hviskedæk - godt humør for alle lejlighedskammerater
  • Robust hul blæserhus lavet af plast i høj kvalitet
  • Fremstillet i Tyskland
  • Alder: fra 12 måneder
Opmærksomhed
Brug sammen med beskyttelsesudstyr og kun under direkte opsyn af voksne!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Rolly Toys

Den højeste kvalitet kombineret med funktionelt design

Det populære mærke rolly toys fra Tyskland har siden 1938 været et af de førende mærker inden for klassiske legetøjskøretøjer. Rolly toys er specialiseret i at frembringe spændende samt moderne legetøjskøretøjer samt tilbehør, der ikke kun begejstrer børn, men også fremmer glæden ved fysisk aktivitet. Alle rolly toys produkter er udviklet med særlig henblik på at have unikke egenskaber og byde den bedste sikkerhed til de små. Endvidere er en af virksomhedens kernekompetencer at frembringe produkter med en enestående kombination af kvalitet og funktionalitet. Det anerkendte mærke præsenterer et dybt produktsortiment inde for legetøjskøretøjer. Herunder hører blandt andet robuste landmaskiner, arbejdsmaskiner, anhængere, m.m. fra kendte internationalt mærker såsom John Deere, CAT, Claas og Joskin. Alle produkter bliver udelukkende fremstillet i Tyskland og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder.

Vores Topsellers

rolly®toys FERBEDO skyderpoliti
646 kr