ROLLY TOYS rollyMinitrac Trailer JD 122028
ROLLY TOYS rollyMinitrac Trailer JD 122028
ROLLY TOYS rollyMinitrac Trailer JD 122028
209 kr
177 kr
Pris inkl. moms
  • rolly®toys rollyMinitrac Trailer, rød 122080

209 kr
Pris
177 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
32 kr-15%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A068351

ROLLY TOYS rollyMinitrac Trailer JD 122028
Passer til alle rollyMinitrac.

Detaljer:
• Produkt-art.-nr.: 122028
• Størrelse: 25 x 30 x 34 cm
• Vægt: 1,8 kg
• Alder: ca. 1,5 til 4 år

Bemærk!
Ikke egnet til børn under 12 måneder.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Rolly Toys

Den højeste kvalitet kombineret med funktionelt design

Det populære mærke rolly toys fra Tyskland har siden 1938 været et af de førende mærker inden for klassiske legetøjskøretøjer. Rolly toys er specialiseret i at frembringe spændende samt moderne legetøjskøretøjer samt tilbehør, der ikke kun begejstrer børn, men også fremmer glæden ved fysisk aktivitet. Alle rolly toys produkter er udviklet med særlig henblik på at have unikke egenskaber og byde den bedste sikkerhed til de små. Endvidere er en af virksomhedens kernekompetencer at frembringe produkter med en enestående kombination af kvalitet og funktionalitet. Det anerkendte mærke præsenterer et dybt produktsortiment inde for legetøjskøretøjer. Herunder hører blandt andet robuste landmaskiner, arbejdsmaskiner, anhængere, m.m. fra kendte internationalt mærker såsom John Deere, CAT, Claas og Joskin. Alle produkter bliver udelukkende fremstillet i Tyskland og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder.

Vores Topseller

ROLLY TOYS rollyMinitrac Trailer JD 122028
209 kr
177 kr
Top mærker