RÖMER autostol Evolva 123 SL SICT Moonlight Blue
Variant:
  • Britax Römer Autostol Evolva 123 SL SICT Cosmos Black
  • RÖMER autostol Evolva 123 SL SICT Moonlight Blue
  • britax römer Autostol Evolva 123 SL SICT Blue Marble
  • britax römer Autostol Evolva 123 SL SICT Grey Marble

Vejl. pris¹
1.995 kr
Pris
1.890 kr
Fri fragt*
Du sparer
105 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A230171

EAN: 4000984184228

RÖMER autostol Evolva 123 SL SICT Moonlight Blue
Gruppe 1/2/3, Vægt: 9 - 36 kg. Alder: fra ca. 9 måneder - ca. 12 år

Innovative funktioner, mere fleksibilitet
Evolva-serien - en af forældrenes yndlingsmodel i mere end de sidste 10 år. Modellen Evolva 1-2-3 SL SICT byder ikke blot på et smukt design, men overbeviser med forbedrede sikkerhedsaspekter.
Sidekollisions-teknologien (SICT) sørger for at dæmpe kollisionsenergien betydeligt. Soft-Latch Isofix-systemet kan nemt monteres til bilens Isofix-system.
Hovedstøttens bløde stof og de specielle skulderpolstre sørger for ekstra komfort.

Autostolen er egnet til børn fra 9 kg til 36 kg.
Det integrerede selesystem kan benyttes til en vægt på 18 kg. Herefter kan du nemt skifte over til bilens 3-punk-sele 8op til 36 kg).

I løbet af årene vil de fleste få brug for at skifte autostolen over i en anden bil. Med Evolva 1-2-3 SL SICT er det intet problem.
Letvægtsmodellen kan monteres i næsten samtlige bilmodeller via Isofix og 3-punkts-selen eller kun med bilens 3-punkts-sele. Begge monteringsmuligheder byder i forbindelse med vores SICT-system den fleksibilitet og sikkerhed, der ønskes i forbindelse med en autostol.


Produktegenskaber:

Sidekollisionsbeskyttelses-teknologi (SICT)
I tilfælde af en sidekollision er barnet optimalt beskyttet takket været modellens specielle beskyttelses-teknologi (SICT). De store kræfter, som opstår ved sidekollisioner, bliver ikke blot dømpet men også ledt væk fra barnet. Så dette system kan fungere optimalt er det vigtigt, at SICT-systemet altid vender mod dørsiden.

Sikkerheden kan høres: CLICK & SAFE®-selesysteme
Det er ikke altid nemt at finde balancen mellem for stram og for løs, når selerne skal sidde optimalt. CLICK & SAFE® systemet hjælper med at finde frem til den optimale balance på dette punkt. Hvis du strammer selen, vil du således kunne høre et klik, når selen sidder stramt nok.

Optimeret ryglæn for mere sikkerhed.
Autostolen beskytter barnet på tre måder: Autostolens form beskytter barnet fra hoved til hofte, særligt i forbindelse med sidekollisoner. Samtidigt sørger seleføringen for at bilens sele sidder i den rigtige position. Den polstrede hovedstøtte byder på ekstra sikkerhed og komfort.

Specielle skulderpolstre for optimal støtte
Ved et frontalsammenstød vil barnet bevæge sig fremad. Vores behagelige special-skulderpolstre holder barnet sikkert i autostolen og beskytter desuden barnets hals/nakke også er særlig godt beskyttet. Special-skulderpolstringen fordeler de optrædende kræfter optimalt på skulder og brystpartiet.

Ryglæn - kan indstilles efter barnets alder.
Autostolen byder på en bekvem hvileposition.

Justerbar hovedestøtte
Hovedstøttet er specielt udviklet til de lidt ældre børn, som allerede benytter bilens tre-punkt-sele i forbindelse med autostolen. Hovedstøttet kan positioneres med én hånd, selv hvis barnet allerede sidder i stolen.

Ekstra sikkerhed med 5-punkt-systemet.
Et 5-punkt-system er særlig godt egnet til at beskytte barnet. I tilfælde af et sammenstød fordeler selesystemet de optrædende kræfter optimalt via 5 punkter. På denne måde er barnet beskyttet fra flere sider.

Nem indstilling: Hovedstøtte og seler
Hovedstøtten og selesystemerne kan betjenes med blot én hånd. Sørg for at have hovedstøtten indstillet korrket, iden autostolen monteres i bilen. Hovedstøtten skal sidde lige over barnets skulder.

Betrækket kan aftages nemt og hurtigt.
Med aftageligt samt vaskbart betræk, der tåler maskinvask. Og det uden at selerne skal fjernes først.


Tekniske data:
  • Montering i bilen: 3-punkts sele eller/og Isofix
  • Montering: Fremadrettet installation fra 9 kg til 36 kg
  • Mål: (HxBxD): 61-86 x 51 x 48 cm
  • Vægt: 8,6 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: RÖMER autostol Evolva 123 SL SICT Moonlight Blue
4.5
2514 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 1898
 
4 stjerner
| 534
 
3 stjerner
| 64
 
2 stjerner
| 13
 
1 stjerne
| 5
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.