roba TINY 'Deluxe-konsol med badekar

roba TINY 'Deluxe-konsol med badekar


Pris
272 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A275681

EAN: 4005317316123

roba TINY 'Deluxe-konsol med badekar
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnenes roba's udekonsol 'Tiny' Outdoor Deluxe lavet af massivt træ er især stabilt og multifunktionelt. Mudderbordet er især velegnet til leg med sand, vand og mudder. For børn fra 18 måneder til 8 år kan flasken og sandbordet bruges udenfor i haven, på balkonen eller inde i huset som et pladsbesparende legetøj til at chatte og opdage. Buddeltisch er lavet af forstærket, robust, vejrbestandigt glaseret massivt træ i høj kvalitet og garanterer haveskov for drenge og piger. Om vinteren kan det indendørs sandbord konverteres til et ideelt håndværksbord med en opbevaringsbakke til penne, dej og kunsthåndværk. Det alsidige mudderbord til børn har et integreret, farvekoordineret og aftageligt robust plastikbad (HxBxD: 9 x 38,5 x 32 cm). Overfladerne på sandet - & flaskebord er vejrbestandigt, holdbart og let at rengøre. En opbevaringsflade under karret giver tilstrækkelig lagerplads til sandlegetøj, køkkenlegetøj eller andet sandkassetilbehør. Den robuste konstruktion og de afrundede hjørner egnet til børn sikrer optimal sikkerhed for de små. De klare monteringsinstruktioner tillader nem selvmontering. Konsollen, der er registreret Sand til ophavsretlig beskyttelse, blev bæredygtigt produceret af massivt træ og fremstillet i henhold til standard EN71-1: 2014 + A1: 2018. Alle materialer, der bruges i de pladsbesparende børn Outdoor's konsol er testet for skadelige stoffer og certificeres. Derudover kontrolleres de regelmæssigt under produktionen. Dimensionerne på havemudderbordet er (HxBxD): 50 x 38,5 x 32 cm. I hele roba Outdoor Deluxe-kollektionen blev man særlig opmærksom på den stabile konstruktion. Alle Outdoor Deluxe-produkter er lavet af robust massivt træ. Outdoor Deluxe-kollektionen er vejrbestandig og særlig holdbar.

Produktdetaljer:
  • Farve: grå
  • Materiale: MDF, lakeret
  • >
  • Med 1 plastikspil
  • Mål: HxBxD: 50x38,5x32 cm, Størrelsesbadkar HxBxD: 9x38,5x32 cm
  • Vægt af varen: 6,7 kg
  • Maksimal vægt: 20 kg
Inkluderet i levering:
  • Børnestolgruppe til 4 børn
Watch dit trin!
Artiklerne er lavet af massiv nåletræ / tær grantræ. Opmærksomhed: Dette træ har en stærk harpiksagtig lugt, som er helt naturlig!
Sædesættet leveres adskilt.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

roba TINY 'Deluxe-konsol med badekar
272 kr