roba Sovepose Luftsikker asleep® stjerne magiroba Sovepose Luftsikker asleep® stjerne magi

roba Sovepose Luftsikker asleep® stjerne magi


Størrelsesguide

Pris
236 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien roba Sternenzauber

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A272869

roba Sovepose Luftsikker asleep® stjerne magi
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Den sikre asleep® Air baby sovepose lavet roba i blød Single jersey med den søde magi fra stjerner Design er udstyret med det innovative og certificerede AIR balance system, der fungerer som et naturligt klimaanlæg. AIR-balancesystemet forbedrer den naturlige luftcirkulation og giver en temperaturbalance, der undgår ophobning af varme og fugt. 

Et optimalt soveklima opnås ved sidelæns kørende meshindsats og meshindsats i brystområdet i dessafe asleep® baby sovepose. Den høje åndbarhed og hurtig absorption og frigørelse af fugt skaber et sundt soveklima. 

Størrelse er den afgørende faktor, når du vælger en baby sovepose. Hvis soveposen er for stor, fryser din baby lettere. Hvis soveposen er for lille, vil din baby føle sig indsnævret og vil ikke være i stand til at pedalere ordentligt. 
Følgende tommelfingerregel gælder, når du vælger den perfekte soveposestørrelse: ""kropslængde - hovedlængde + 10 cm"". Disse yderligere 10 cm giver din baby nok bevægelsesfrihed og boltre sig og tillader det at vokse i. Det er lige så vigtigt at vælge TOG-værdien og dermed tykkelsen på soveposen, så den passer til stuetemperaturen. Den sikre asleep® baby sovepose Luft er polstret, egnet til brug året rundt og stuetemperaturer fra 15 ° C - 24 ° C. Alle materialer, der bruges i den sikre asleep® Air baby sovepose, testes for skadelige stoffer og certificeres. 

Materiale & plejeanvisning:
  • 100% bomuld Enkeltrøje
  • Påfyldning: 100% polyester
  • Vaskbar ved 40 ° C
  • Egnet til tørretumblere
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

roba Sovepose Luftsikker asleep® stjerne magi
236 kr