roba Sovepose Air safe asleep® Miffy

roba Sovepose Air safe asleep® Miffy


Størrelsesguide
Variant:
  • roba Sovepose Air safe asleep® Miffy
  • roba Sovepose Easy Air safe asleep® Miffy

Pris
262 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien roba Miffy

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A272862

roba Sovepose Air safe asleep® Miffy
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Den sikre asleep® Air baby sovepose fra roba soft - Enkelt trøje i sweet miffy® - er udstyret med det innovative og certificerede AIR Balance-system, der fungerer som et naturligt klimaanlæg. AIR Balance-systemet forbedrer luftcirkulationen og giver temperaturudligning og forhindrer farlig opvarmning af varme og fugt. 
Et optimalt soveklima opnås ved, at meshindsatsen løber rundt om siden og meshindsatsen i brystområdet i den sikre asleep® baby-sovepose. Den høje åndbarhed og hurtig absorption og frigørelse af fugt skaber et godt og sundt soveklima. 

Størrelse er den afgørende faktor, når du vælger en baby-sovepose.
Hvis soveposen er for stor, fryser din baby. Hvis soveposen er for lille, vil dit barn føle sig indsnævret og vil ikke være i stand til at pedal korrekt. Følgende tommelfingerregel gælder, når du vælger den perfekte soveposestørrelse: ""kropslængde - hovedlængde + 10 cm"". Disse yderligere 10 cm giver din baby nok bevægelsesfrihed og boltre sig og tillader det at vokse i. Det er lige så vigtigt at vælge TOG-værdien og dermed tykkelsen på soveposen, så den passer til stuetemperaturen. Safe asleep® Air baby sovepose er polstret, velegnet til brug året rundt og stuetemperaturer fra 15 ° C - 24 ° C. Alle materialer, der bruges i den sikre asleep® Air baby sovepose, testes for skadelige stoffer og certificeres.

Materiale & plejeanvisning:
  • Materiale: 100% bomuld, enkelt trøje
  • Påfyldning: 100% polyester
  • vaskbar ved 40 ° C
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

roba Sovepose Air safe asleep® Miffy
262 kr