roba Sovepose Air Plus sikker asleep® stjerne magi
-28%

roba Sovepose Air Plus sikker asleep® stjerne magi


Størrelsesguide

323 kr
Pris
234 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
89 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A272871

roba Sovepose Air Plus sikker asleep® stjerne magi
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Det 2-dels sikre asleep® baby soveposesæt Air PLUS roba består af Air Jersey-sovepose og en bomuldsrompose. Soveposen er udstyret med det innovative og certificerede AIR balance-system, der fungerer som et naturligt klimaanlæg. AIR-balancesystemet forbedrer den naturlige luftcirkulation og giver en temperaturbalance, hvorved man undgår farlig akkumulering af varme og fugt. den sikre asleep® baby sovepose. Den høje åndbarhed og hurtige absorption og frigørelse af fugt skaber et sundt soveklima for din baby.

Størrelse er den afgørende faktor, når du vælger en baby sovepose. Hvis soveposen er for stor, fryser din baby lettere. Hvis soveposen er for lille, vil din baby føle sig indsnævret og vil ikke være i stand til at pedalere ordentligt. 

Følgende tommelfingerregel gælder, når du vælger den perfekte soveposestørrelse: ""kropslængde - hovedlængde + 10 cm"". Disse yderligere 10 cm giver din baby nok bevægelsesfrihed og boltre sig og tillader det at vokse i. Det er lige så vigtigt at vælge TOG-værdien og dermed tykkelsen på soveposen, så den passer til stuetemperaturen. Safe asleep® Air PLUS sovepose er varmt polstret og sammen med romper-tasken, der er velegnet til stuetemperaturer under 21 ° C. Romper tasken kan bæres alene i varmt vejr over 24 ° C og fra 21 ° C - 24 ° C med en krop (1/4 arm). 
Alle materialer, der bruges i roba safe asleep® Air PLUS baby soveposesæt, testes for skadelige stoffer og certificeres.

Produktdetaljer:
  • 100% bomuld Enkelt trøje
  • Påfyldning: 100% polyester
  • Vaskbar ved 40 ° C
  • Velegnet til tørretumblere

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: roba Sovepose Air Plus sikker asleep® stjerne magi
4
12 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 8
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

roba Sovepose Air Plus sikker asleep® stjerne magi
roba Sovepose Air Plus sikker asleep® stjerne magi
323 kr
234 kr