roba Skiftemåtte pude blød Benny Style turkis

roba Skiftemåtte pude blød Benny Style turkisPris
253 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A286786

EAN: 4005317319636

roba Skiftemåtte pude blød Benny Style turkis
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Den skiftende robamåtte blød i moderne ""roba-stilen"" Design med det søde bjørne-ansigt ""Benny"" og to ører som øjenfangere giver sin 3-sidede hæve kant for mere sikkerhed og sikkerhed, når du skifter og plejer. Skiftemåtten er blødt polstret, så din baby ligger behageligt. Overfladestoffet på den skiftende måtte med vand- og snavsafvisende overtrukket overside er især hudvenlig og koselig. Den høje kvalitet, moderne e ""roba-stil"" -serie tilbyder produkter til babyer, der er udstyret med tekstiler lavet af letplejet, quiltet mikrofiber. Produkter i Roba-stil overbeviser med deres trendy look, som kan integreres i enhver stue eller babyrum og deres behageligt bløde fornemmelse. Alle materialer, der bruges til omklædningsbordsmåtten, testes for skadelige stoffer, certificeres og testes regelmæssigt. Overfladen på den skiftende måtte kan tørres ren og er let at rengøre.

Produktdetaljer
  • Kan bruges på begge sider, bag hvid
  • Med søde motiv
  • 3-sidet hævet kant
  • Overflade let at aftørre og let at rengøre
Tekniske detaljer
  • Farve: turkis
  • Påfyldning af materiale: 100% polyester
  • Materiale overside: PU-belagt
  • Mål: ca. 85 x 75 cm
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

roba Skiftemåtte pude blød Benny Style turkis
253 kr