Erstatningsforslag til udsolgte produkter

roba Sandkasse med tag, Little Stars, Stor
p.t. udsolgt

roba Sandkasse med tag, Little Stars, Stor


Pris
715 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A245124

EAN: 4005317310800

roba Sandkasse med tag, Little Stars, Stor
Vores store roba sandkasse med praktisk soltag er lavet af vejrbestandigt og miljøvenligt massivt træ. For at sikre vejrbestandigheden blev træet fra bæredygtigt skovbrug glaseret grå. Til beskyttelse af dine kære er alle kanter afrundede og derfor børnevenlige. For yderligere at beskytte dine små har sandkassen et soltag, der gør det muligt at lege selv ved høje temperaturer. Indersiden af sandkassen er 115 cm ved 86 cm. Med ydermål på 121 cm x 118 cm og en sæde / total højde på 97,5 cm er den også meget pladsbesparende.

Detaljer:
  • Farve: grå
  • Materiale: MDF, lakeret
Inkluderet i leveringen:

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers