roba Sandkasse med opbevaringsrum

roba Sandkasse med opbevaringsrum


Variant:
  • roba Sandkasse med opbevaringsrum
  • roba outdoor sandkasse med legerum, grå

Pris
928 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A245117

EAN: 4005317310473

roba Sandkasse med opbevaringsrum
Vores lille roba sandkasse med opbevaringsrum er lavet af vejrbestandigt og miljøvenligt massivt træ. For at sikre vejrbestandigheden blev træet fra bæredygtigt skovbrug glaseret grå. Inkluderet i leveringen er to opbevaringsbaljer lavet af plastik (HxBxD: 9x38, 5x32cm) og fire aftagelige sædeplader. Derudover giver to opbevaringsrum plads til opbevaring af legetøj. Sandkassen er lavet uden skruer på sæderne og med de afrundede kanter, børnevenlig. Indvendige mål er 117, 5x70 cm, ydvendlige mål 120x125cm, sædehøjden 17, 5 cm.

Detaljer:
  • Farve: grå
  • Materiale: MDF, lakeret
Inkluderet i leveringen:
  • Sandkasse med opbevaringsrum

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

roba Sandkasse med opbevaringsrum
928 kr